Magic West Coast

Coco Sweet Dreams

Meillä kuunnellaan paljon musiikkia - omakotitaloasumisen yksi parhaimmista puolista on se, että saan soittaa pianoa ihan täysillä ja paukuttaa musiikkia sieluni kyllyydestä. Töiden jälkeen (kun Pikku Kakkonen on loppunut ja ruoat syöty) laitan telkun kiinni ja pistän musiikkia soimaan. Lapset menevät yleensä leikkimään ja minä järkkäilen kotia vähän kuntoon... nämä on ihan kivoja arjen hetkiä. Joskus me myös tanssitaan, mutta ihan hölmösti.


Yksi lempilaulajista ja lauluntekijöistä on ehdottomasti Lana Del Ray. Olen ostanut melkein jokaisen biisin nuotit ja soittanut niitä intensiivisesti pianolla. Lanan musiikin lisäksi olen koukussa hänen musiikkivideoihin. Löydän niistä usein jotain David Lynchin tyyliä, jota sitäkin fanitan. Olenkin kuullut että Lanakin diggailee Lynchiä.

Kun ystävälläni Majlla tulee croissanteista mieleen meitsi, niin minulla tulee Coldplayn Magic biisistä mieleen Maj. Hän vinkkasi jo ajat sitten biisistä ja siitä saakkaa Magic on soinut meidän kotona.

 

Mitä te kuuntelette just nyt? Linkit kehiin!

/So dudes, what's your favourite song right now? ♫

Kommentit

idae
white stories

Toinen ehdoton Lana del Rey -fani ilmoittautuu. Siitä asti kun kuulin joskus aikoinaan Born to dien ensimmäistä kertaa oon kuunnellut tätä upeeta artistia ihan älyttömästi. Tämän hetkisiä lemppareita naiselta on Ride ja American, mutta levyjä tulee kuunneltua läpi oikeestaan skippaamatta ainuttakaan biisiä. 

Mutta jos pitää joku muun biisi sanoa, niin itse tykkään tosi paljon tällä hetkellä esim John Newmanin Loosing Sleepistä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä oon ihan pikkusen kyllästynyt niihin suosituimpiin biiseihin.... pidän aina välillä taukoa ja sit taas innostun.

Loosing sleep kuulostaa hyvältä, kiitti tästä! <3

Hertta
Lilou's Crush

Losing sleep on munkin tän hetken suosikki! Menevä mutta melodinen ja kiva raspi :)

Millllla (Ei varmistettu)

Lana Del Reyn musiikki on minunkin mieleeni, mutta tuo West Coast jättää vähän kylmäksi :) Oletkos muuten kuunnellut David Lynchin musiikkia? Tykkään hurjasti ainakin kolmen vuoden takaisesta Good Day Today-biisitä. Se ei välttämättä ole kaikkien mieleen, on sen verran outo :D Tässä kuitenkin linkki: https://www.youtube.com/watch?v=IugOfDBWcGc

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihi, mun mielestä vähän liian kreisi... mut ehkä sopivaan tilanteeseen passeli. Oon aika vähän tutustunut Lynchin musiikkiin... mut Lykke Liin ja Lynchin: I`m waiting here on ihana! Sellainen rauhallinen - sopii mulle.

mirjam (Ei varmistettu)

Tänä keväänä oon ihan rakastunut ruotsalaiseen Veronica Maggioon. Kannattaa kokeilla, on kivaa vaihtelua kuunnella ruotsinkielistä musiikkia ainaisen englannin sijaan :) Erityisen kaunis kappale on Snälla bli min-kappale (rauhallinen piano-biisi).

Haven

Kiitos tästä postauksesta! Nuorempana kuunteli paljon enemmän musiikkia ja kävi sen kautta fiiliksiään läpi. Näissä ruuhkavuosissa se on jotenkin unohtunut... Hyvää terapiaa, rauhoittumista. Nämä musiikkivinkkisi toimii minulle. Kivaa viikonloppua!

Kommentoi