Magic West Coast

Meillä kuunnellaan paljon musiikkia – omakotitaloasumisen yksi parhaimmista puolista on se, että saan soittaa pianoa ihan täysillä ja paukuttaa musiikkia sieluni kyllyydestä. Töiden jälkeen (kun Pikku Kakkonen on loppunut ja ruoat syöty) laitan telkun kiinni ja pistän musiikkia soimaan. Lapset menevät yleensä leikkimään ja minä järkkäilen kotia vähän kuntoon… nämä on ihan kivoja arjen hetkiä. Joskus me myös tanssitaan, mutta ihan hölmösti.

Yksi lempilaulajista ja lauluntekijöistä on ehdottomasti Lana Del Ray. Olen ostanut melkein jokaisen biisin nuotit ja soittanut niitä intensiivisesti pianolla. Lanan musiikin lisäksi olen koukussa hänen musiikkivideoihin. Löydän niistä usein jotain David Lynchin tyyliä, jota sitäkin fanitan. Olenkin kuullut että Lanakin diggailee Lynchiä.

//www.youtube.com/embed/oKxuiw3iMBE?rel=0

Kun ystävälläni Majlla tulee croissanteista mieleen meitsi, niin minulla tulee Coldplayn Magic biisistä mieleen Maj. Hän vinkkasi jo ajat sitten biisistä ja siitä saakkaa Magic on soinut meidän kotona.

//www.youtube.com/embed/Qtb11P1FWnc?rel=0

 

Mitä te kuuntelette just nyt? Linkit kehiin!

/So dudes, what’s your favourite song right now? ♫

Kommentit (7)
  1. Kiitos tästä postauksesta! Nuorempana kuunteli paljon enemmän musiikkia ja kävi sen kautta fiiliksiään läpi. Näissä ruuhkavuosissa se on jotenkin unohtunut… Hyvää terapiaa, rauhoittumista. Nämä musiikkivinkkisi toimii minulle. Kivaa viikonloppua!

  2. Tänä keväänä oon ihan rakastunut ruotsalaiseen Veronica Maggioon. Kannattaa kokeilla, on kivaa vaihtelua kuunnella ruotsinkielistä musiikkia ainaisen englannin sijaan 🙂 Erityisen kaunis kappale on Snälla bli min-kappale (rauhallinen piano-biisi).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *