Marmorilla

Coco Sweet Dreams

Meikkis hamstraa edelleen marmorinpaloja, ne on niin kivoja asetelmien kokoojia. Ekan palasen ostin rautakaupasta aikoja sitten, ehkä muistattekin, kun vinkkasin, että yksittäisiä paloja voi yleensä ostaa parilla eurolla kotiin, vähän niinkuin mallikappaleeksi, tosin näitä kyseisiä laattoja ei kuulema enää löydy.

Marmoripaloja löytyy nyt niin monesta kaupasta ja trendi näyttää säilyneen. H&M Homelta tulee syksyn/talven aikana paljon kaikenlaista marmorikuviollista tavaraa. Chef Mariuksen verkkokaupasta voi ostaa marmorisia leikkuulautoja. Googletellessani löysin vielä tämän ehdokaan. Kaikenlaista ihanaa. <3

Kuvien suuren marmoripalan olen roudannut vanhempieni luota... takkaremontista jäi suuri hukkapala minun onnekseni. Näistä marmorinpalasista voi muuten tosi kätevästi tarjoilla ruokia, esimerkiksi juustot pysyvät hyvinä, kun ne tarjoilee jääkaapissa kylmentyneeltä marmorinpalalta.

*

Tässä tulikin ihan huomaamatta parin päivän blogitauko. Kun paistaa, ei sisällä sovi olla. Ollaan viimeistelty Ihmepuutarhan liuskekivipolkua ja maalattu puupaneeleita mustaksi(!). Meidän talon ulkokuorta viimeistellään, ennen kuin terassia päästään rakentamaan.

 

Kommentit

Nata - White Trash Disease

Kiitos! Just etsin keittiön tasolle tällaista. Kodin1sta olen löytänyt pyöreitä marmorilevyjä

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, ole hyvä vaan. :)) Mä ihan intsinä lueskelen sun sisustusjuttuja, kiva kun oot innostunut uuden asunnon myötä niistä. Onnee viel uuteen kotiin. Nähään! <3

Nata - White Trash Disease

Sain tänään peniin laajiksen eli kohta ihan oikeita kämppäkuvia blogiin!!

pikoskin (Ei varmistettu)

Hei! Mistä olet hankkinut tuon ihanan öljyn :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ostin se Loviisan Aitasta Ruskolta, se on Nicolas Vahe:n oliiviöljy... Ihana! <3

Irene Naakka (Ei varmistettu) http://blogit.iltalehti.fi/mademoisellepigalle/

Iiih mäkin oon marmorihullu! Kiitos vinkeistä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, onneks marmori on tosi klassinen, niin ei toivon mukaan tuu kyllästymään. :)

Kommentoi