Marmorilla

P6120012.JPG

P6120029.JPG

P6120034.JPG

P6120024.JPG

P6260154.JPG

P6260148.JPG

Meikkis hamstraa edelleen marmorinpaloja, ne on niin kivoja asetelmien kokoojia. Ekan palasen ostin rautakaupasta aikoja sitten, ehkä muistattekin, kun vinkkasin, että yksittäisiä paloja voi yleensä ostaa parilla eurolla kotiin, vähän niinkuin mallikappaleeksi, tosin näitä kyseisiä laattoja ei kuulema enää löydy.

Marmoripaloja löytyy nyt niin monesta kaupasta ja trendi näyttää säilyneen. H&M Homelta tulee syksyn/talven aikana paljon kaikenlaista marmorikuviollista tavaraa. Chef Mariuksen verkkokaupasta voi ostaa marmorisia leikkuulautoja. Googletellessani löysin vielä tämän ehdokaan. Kaikenlaista ihanaa. <3

Kuvien suuren marmoripalan olen roudannut vanhempieni luota… takkaremontista jäi suuri hukkapala minun onnekseni. Näistä marmorinpalasista voi muuten tosi kätevästi tarjoilla ruokia, esimerkiksi juustot pysyvät hyvinä, kun ne tarjoilee jääkaapissa kylmentyneeltä marmorinpalalta.

*

Tässä tulikin ihan huomaamatta parin päivän blogitauko. Kun paistaa, ei sisällä sovi olla. Ollaan viimeistelty Ihmepuutarhan liuskekivipolkua ja maalattu puupaneeleita mustaksi(!). Meidän talon ulkokuorta viimeistellään, ennen kuin terassia päästään rakentamaan.

 

Kommentit (7)
  1. Irene Naakka
    30.6.2014, 12:20

    Iiih mäkin oon marmorihullu! Kiitos vinkeistä 🙂

    1. Hih, onneks marmori on tosi klassinen, niin ei toivon mukaan tuu kyllästymään. 🙂

  2. Hei! Mistä olet hankkinut tuon ihanan öljyn 🙂

    1. Ostin se Loviisan Aitasta Ruskolta, se on Nicolas Vahe:n oliiviöljy… Ihana! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *