Matchy matchy

Coco Sweet Dreams

Meinasin lentää selälleni, kun näin nämä sandaalit myös minun koossa. Minusta on aika suloista talsia samoissa kengissä kuin tyttäreni, hän seuraa muutenkin mielenkiinnolla mitä minä milloinkin laitan päälleni ja haluaa itselleen samoja juttuja. Hän on todella tarkka omista vaatteistaan, asusteista puhumattakaan. Todellinen lady, mutta samalla hurja rämäpää, joka haluaa oppia skeittaamaan ja juoksee minkä ehtii isoveljensä kaveriporukan mukana.

Minulla ja tyttärelläni on jokin taianomainen suhde toisiimme, on jollain tapaa erilaista olla tyttölapsen äiti. Huomaan hänessä paljon samoja piirteitä kuin itsessäni ja se merkityksellisen voimakas yhteys omaan tyttäreen...sitä on vaikea sanoin kuvailla. Onko siellä paljon tyttölasten äitejä? Samoja fiiliksiä?

Kengät H&M:n lastenosastolta, kokoja löytyy ainakin väliltä 24-38.

/matching shoes from H&M

 

Kommentit

Santtu1 (Ei varmistettu)

Minulla ei ole tyttöjä, mutta kaksi keskenään hyvin erilaista poikaa. Toisen kanssa minulla on juuri kuvailemasi kaltainen yhteys, ja hän onkin hyvin samanlainen kuin minä. Toinen poika on sitten kuin ilmetty isänsä ja samanlaista yhteyttä ei minulla häneen ole. Hänessä on jotain sellaista vierasta, että joudun enemmän "opetella" häntä kun taas kuopuksen kanssa yhteys on jo katseen päässä. Enpä tiedä mitä se sitten olisi tytön kanssa vai onko tämä vain enemmänkin temperamentti- ja persoonallisuuskysymys… Mutta en kiellä, ettenkö kaipaisi tyttölasta. Musta tuntuu, että siinä suhteessa on sitten jotain sellaista erityistä, josta jään nyt paitsi.

IDAHO

Voi, miten suloiset!<3 Teillä oli instassa ihana samis-aurinkolasikuvakin. Onko lasit hankittu jostain täältä Turun seudulta? :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tytön aurinkolasit on Stockalta, omat on Komono-merkkiset ja ne olen ostanut Tampereelta, Inch-Storesta.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Ihanat <3

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Moikka! Suloiset kengät! Juu, ihan samanlainen tosi spesiaali ja taianomainen suhde minulla on tyttäreeni. Se on jatkunut syntymästä asti ja nyt hän on jo teinari. Joskus olen miettinyt, onko se kalojen juttuja kun minulla on synttäri 5.3. ja hänellä 7.3. Etkös sinäkin ole kalat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! :) Juu, minäkin olen kalat - en tiedä oletko huomannut, mutta ainakin minä löydän itseni usein kalojen seurasta ja löydän paljon yhteisiä juttuja/luonteenpiirteitä. En varsinaisesti usko horoskooppeihin mutta ehkä sillä on vaikutusta mihin vuodenaikaan on syntynyt.  

Liinak (Ei varmistettu)

Minulla on 4v tytär ja meidän suhde on erittäin tiivis ja läheinen. Hän rakastaa minua takaisin niin hurjasti, se on uskomattoman suloista. Minä olen kalat mutta tyttö skorpioni. En tiedä onko merkillä merkitystä asiassa :)

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Minulla on jo aikuinen tytär.... side on jo katkennut :) Erityinen suhde on aina lapsen kanssa kun lapsen kanssa mutta kun ne aikuistuu niin homma muuttuu niin se vain menee. Tyttäreni on neitsyt eikä horoskooppit ole koskaan pitäneet paikkaansa, itse olen skorppioni joka toivoo ettei horoskooppi määrittele minua vaan voin kasvaa ja kehittyä ihmisenä, nuorempana luin niitä paljokin :) Nauti Coco täysin rinnoin tyttärestäsi kun se on pieni ja tekee sun kanssa kaikkea....se nimittäin tulee muuttumaan :)

eveliina25 (Ei varmistettu)

No mä olen 25 ja yhteys mun äitiin on mennyt aikuisiällä ihan uusiin sfääreihin. Nuorempana olin enemmän isin tyttö. Nyt ollaan äidin kans ihan bestiksiä. Nämä vaihtelee :)

IDAHO

Sama homma täällä - en koe, että suhteen syvyys tai ainutlaatuisuus olisi vähentynyt, se on vain muuttanut muotoaan. Näin 23-vuotiaana voin sanoa, että äiti on aina ollut mun tyyppi, vanhempana jopa paljon merkityksellisemmällä tavalla. 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei liity äiti-tytär-suhteeseen (kahden pojan äiti kun olen:), mutta mistä tuo kenkien alla oleva harmaa matto on =)? Oman äitini kanssa on kyllä edelleen hyvin läheinen suhde, joten kyllä se voi kestääkin!

Kommentoi