Matchy matchy

image.jpg

image.jpg

Meinasin lentää selälleni, kun näin nämä sandaalit myös minun koossa. Minusta on aika suloista talsia samoissa kengissä kuin tyttäreni, hän seuraa muutenkin mielenkiinnolla mitä minä milloinkin laitan päälleni ja haluaa itselleen samoja juttuja. Hän on todella tarkka omista vaatteistaan, asusteista puhumattakaan. Todellinen lady, mutta samalla hurja rämäpää, joka haluaa oppia skeittaamaan ja juoksee minkä ehtii isoveljensä kaveriporukan mukana.

Minulla ja tyttärelläni on jokin taianomainen suhde toisiimme, on jollain tapaa erilaista olla tyttölapsen äiti. Huomaan hänessä paljon samoja piirteitä kuin itsessäni ja se merkityksellisen voimakas yhteys omaan tyttäreen…sitä on vaikea sanoin kuvailla. Onko siellä paljon tyttölasten äitejä? Samoja fiiliksiä?

Kengät H&M:n lastenosastolta, kokoja löytyy ainakin väliltä 24-38.

/matching shoes from H&M

 

Kommentit (11)
 1. Ei liity äiti-tytär-suhteeseen (kahden pojan äiti kun olen:), mutta mistä tuo kenkien alla oleva harmaa matto on =)? Oman äitini kanssa on kyllä edelleen hyvin läheinen suhde, joten kyllä se voi kestääkin!

 2. Minulla on jo aikuinen tytär…. side on jo katkennut 🙂 Erityinen suhde on aina lapsen kanssa kun lapsen kanssa mutta kun ne aikuistuu niin homma muuttuu niin se vain menee. Tyttäreni on neitsyt eikä horoskooppit ole koskaan pitäneet paikkaansa, itse olen skorppioni joka toivoo ettei horoskooppi määrittele minua vaan voin kasvaa ja kehittyä ihmisenä, nuorempana luin niitä paljokin 🙂 Nauti Coco täysin rinnoin tyttärestäsi kun se on pieni ja tekee sun kanssa kaikkea….se nimittäin tulee muuttumaan 🙂

  1. No mä olen 25 ja yhteys mun äitiin on mennyt aikuisiällä ihan uusiin sfääreihin. Nuorempana olin enemmän isin tyttö. Nyt ollaan äidin kans ihan bestiksiä. Nämä vaihtelee 🙂

   1. Sama homma täällä – en koe, että suhteen syvyys tai ainutlaatuisuus olisi vähentynyt, se on vain muuttanut muotoaan. Näin 23-vuotiaana voin sanoa, että äiti on aina ollut mun tyyppi, vanhempana jopa paljon merkityksellisemmällä tavalla. 

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *