Matkalla

Coco Sweet Dreams

Pientä työrupeamaa tässä välissä, ennen loma numero 2:sta. 

Birkenstockit ovat olleet muuten loistavat arkikengät. Olen käyttänyt niitä keväästä saakka melkein päivittäin.

Niin, että jos meinaat hankkia moiset, et mene metsään. Onko teikkikset yhtään lämmennyt sandaalimuotiin? Jengi pitää näitä nyt myös tennissukkien kanssa. Sanokaa stop, jos minäkin. 

Hyvää viikkoa!

Kommentit

Reetta V. (Ei varmistettu) http://city.fi/blogit/reettavee

Täällä yksi, joka harkitsi noiden ostamista melko pitkään ja loppujen lopuksi nauroi asialle. Ihan parhaat kengät ikinä!

Coco
Coco Sweet Dreams

On kyllä! Mukavuus ennenkaikkea. :)

Annika. (Ei varmistettu)

Hahaha, tää on hauska juttu kuinka Birkkareista on tullut trendikkäät. Itse kun on niitä käyttänyt ja katsellut sairaalamaailmassa vuosikaudet niin ei ainakaan vielä oo vapaa-ajalla siirtynyt jalkaan. Hyvät kengät on kyllä!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kuvitella, että sairaalanväki kummaksuu tätä trendiä... varsinkin noi valkoiset versiot ovat kuin suoraan sieltä. Onneksi mukava trendi kuitenkin. :) Tällä hetkellä sandaaleja on monenmoisia, nyt pinnalla näkyy vähän kaikenlaista.... rantatossuja, läpykkäitä, varvassandaaleja jne...

Annika.L (Ei varmistettu)

Olen valkoisia myös ajatellut itselleni, mutta onko vinkkejä mistä kengät löytäisi. Zalandossa oli loppuunmyyty :(

Coco
Coco Sweet Dreams

Moikka! Mä tilasin keväällä omani Asokselta - toimitus kesti ehkä tavallista pidempään (2vko) mutta odotus kannatti. Käytin niitä vielä keväällä kotikenkinä, nyt olen uskaltautunut talsimaan ihan ihmisten ilmoilla. :)

I May Say (Ei varmistettu)

Kerropa mulle, miten ihmeessä tarkenet kävellä ne jaloissa? Meillä oli aamulla 8 astetta lämpöä. Minä kaivoin pipon ja hanskat lapselle päälle, kevyt untuvatakin itselle.
Vai onko tämä sandaalikausi siltä hellejaksolta? (Miten siitäkin tuntuu olevan ikuisuus?!)

Coco
Coco Sweet Dreams

Tä kuva on otettu maanantaina - silloin näköjään vielä tarkeni. Eilen oli kyllä talvitakkikeli, eilen ei ois tarjennu. Meikkis on toisaalta sellainen kerrospukeutuja ja muutenkin mulla on tosi usein paljaat varpaat + nilkat, kun taas muuten jotain lämminta. En tiiä, en taida useinkaan miettiä mitä mulla tarkalleen on päälle - viiletän vaan menemään. That´s me. :D

Tosiaan, tuntuu, että kesä on jo jotenkin ohi. Syksyinen fiilis. Takkaa on poltettu ja hanskat kaivettu taas esille. Kyl tää varmaan tästä. :)

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

ihana kuva ! täällä pikkuhiljaa lämmetään juurikin birkenstockeille, mutta eilen kun kattelin lapsuudenkuvia totesin että mähän oon ollu ihan edelläkävijä :D joskus 5-vuotiaana talsinu kreikassa äidin liian isoilla birkenstockeilla, ainakin kuvanottamishetkellä ! hihi.

Kommentoi