Matkalla

image.jpg

Pientä työrupeamaa tässä välissä, ennen loma numero 2:sta. 

Birkenstockit ovat olleet muuten loistavat arkikengät. Olen käyttänyt niitä keväästä saakka melkein päivittäin.

Niin, että jos meinaat hankkia moiset, et mene metsään. Onko teikkikset yhtään lämmennyt sandaalimuotiin? Jengi pitää näitä nyt myös tennissukkien kanssa. Sanokaa stop, jos minäkin. 

Hyvää viikkoa!

Kommentit (9)
 1. Maria/Dejiss
  18.6.2014, 09:06

  ihana kuva ! täällä pikkuhiljaa lämmetään juurikin birkenstockeille, mutta eilen kun kattelin lapsuudenkuvia totesin että mähän oon ollu ihan edelläkävijä 😀 joskus 5-vuotiaana talsinu kreikassa äidin liian isoilla birkenstockeilla, ainakin kuvanottamishetkellä ! hihi.

 2. Kerropa mulle, miten ihmeessä tarkenet kävellä ne jaloissa? Meillä oli aamulla 8 astetta lämpöä. Minä kaivoin pipon ja hanskat lapselle päälle, kevyt untuvatakin itselle.
  Vai onko tämä sandaalikausi siltä hellejaksolta? (Miten siitäkin tuntuu olevan ikuisuus?!)

  1. Tä kuva on otettu maanantaina – silloin näköjään vielä tarkeni. Eilen oli kyllä talvitakkikeli, eilen ei ois tarjennu. Meikkis on toisaalta sellainen kerrospukeutuja ja muutenkin mulla on tosi usein paljaat varpaat + nilkat, kun taas muuten jotain lämminta. En tiiä, en taida useinkaan miettiä mitä mulla tarkalleen on päälle – viiletän vaan menemään. That´s me. 😀

   Tosiaan, tuntuu, että kesä on jo jotenkin ohi. Syksyinen fiilis. Takkaa on poltettu ja hanskat kaivettu taas esille. Kyl tää varmaan tästä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *