Mayn meillä

 

image.jpeg

image.jpegimage.jpegimage.jpeg

Yhteistyössä Mayn

 

Ihanaa alkavaa viikkoa ystävät hyvät!

Se lähtee käyntiin näillä valoisilla kuvilla, niistä kun alkaa olemaan pian pula. Oh no!

Stailasin kotini turkulaisen Mayn tuotteilla, joita käytän oikeastaan jatkuvasti, ovatko nämä teille tuttuja? Minä tunnen Mayn ehkä parhaiten simppeliin asuun puetuista nestesaippuoista, joista suosikkini on ollut jo pitkään freesiltä tuoksuva mint&coconut. Kannattaa laittaa merkille myös nuo kuvieni mustat ja valkoiset säilytyskorit, ihanan ilmavat ja simppelit! Mayn valikoima koostuu muutenkin visuaalisesti kauniista käyttötuotteista, luksusta ei voi olla koskaan liikaa arkipäivissä, sen voin sanoa. 

Sirot valkoiset lankakorit sopivat kivasti tarjoilukärryyni, johon kerään kaikenlaista tarviketta mitä nyt tarvitaan ruokailussa. Tiskipöydän pidän yleensä ihan tyhjänä, sieltä löytyy vain välttämättömät jutut, kuten tiskiaine, käsienpesuaine ja tiskiharja. Lasten kanssa sitä sälää kertyy kuitenkin tasoille, joten olen ymmärtänyt olla keräämättä mitään esineitä esille. 

Stailauspuuhat virkistävät niin paljon tätä blogihommaa ja ovat äärimmäisen mieluisia, toivottavasti näitä tulee taas pian lisää. Kiitos vielä Mayn Lauralle ja Susannalle kivasta yhteistyöstä, ja niin kauniista arkea helpottavista ja suomalaisista tuotteista. Well done!  

/Coco loves Mayn

Kommentit (2)
  1. mistä tuo ihana kärry on ostettu?

    1. Löysin sen sattumalta Ekotorilta kolmellakympillä. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *