Meet Voitto

IMG_0522.JPG

 

Tässä on Voitto, meidän kesken Vode. Rakkaalla on monta nimeä ja Voitsku on sulattanut meidän kaikkien sydämen. Hän on vähän pöljäpoika, eli sopii meidän sukuun erinomaisesti. Nuoresta iästään huolimatta hän on jo luonnekas tyyppi ja tarkkaavainen vahtikoira. Voitto on isosiskoni, mutta vietämme aikaa paljon yhdessä. Jopa äitini, joka ei niin välitä koirista on Voiton suuri fanittaja ja tuo aina mustassa käsilaukkussaan Voitolle kaikenmaailman koirien herkkuja. Ollaan huomattu, että Voitto tarvitsee paljon leikkiä, huolenpitoa ja kuria – ennenkaikkea seuraa ja tuttuja ihmisiä ympärilleen.

Koira oli kylässä luonani ensimmäistä kertaa ja uskaltautui ainoastaan alakertaan. Hän on aika vellihousu ja jännittää uusia paikkoja vielä paljon. Isosiskoni ollessa kauppareissulla istui Voitto hämillään sylissäni ja odotti ”äitiänsä” kotiin kuin kuuta nousevaa. 

Mitä kokemuksia teillä on tästä Dobermanni-rodusta? Ystäviltä ja tuttavilta olen kuullut paljon hyvää.

 

IMG_0511.JPG

fe675b5d-b5c7-43c3-9bad-eeac7b98f1e0.jpg

 

Kommentit (18)
  1. Kannattaa katsoa instasta sellainen, kun cutieandthebeast. Kertoo sellaisen ihanan pienen tytön ja dobermannin ystävyydestä 😀 Nyt perheeseen on liittynyt myös sellainen chihu(heillä on jo yksi ollut aiemmin) ja kaikki elävät ihanasti sovussa. Koira on niin hyvin koulutettu!

  2. Voih miten komea poika. 

    Huvittavaa mitä johtopäätöksiä ihmiset laukoo parin lauseen ja yhden kuvan perusteella. Lähes mikä vain nuori koira on ekaa kertaa vieraassa kodissa/paikassa varovainen. Sekään ei olisi hyvä merkki että kaahottaa nurkkia pitkin joka paikassa. Mun ystävän koira on reipas, palkittu harrastuskoira muttei edelleen mene ”mummolassaan” omin päin avoportaita vaikka on monta vuotta siellä käynyt. Häntä ei huvita ja ei ole tottunut. Kaikki on silti hyvin. Typistämiseen: juu on kielletty suuressa osassa Eurooppaa mutta esim. Etelä-Euroopassa ihan huvikseen typistetään niin rotu- kuin kulkukoiriakin. Ei parane ulkonäön perusteella tuomita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *