Meidän eteisen kaappi

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Lundian kanssa.

Vihdoin ja viimein kuvia meidän eteisen kaapista, joka on siis Lundian. Haluttiin vähän panostaa eteisen kaappiin ja yhteistyö Lundian kanssa tulikin todella hyvään saumaan. Minä piirsin tarkkana tyttönä hahmotelman kaapista ja he mallinsivat meille kaksi vaihtoehtoa, joista me sitten valitsimme tämän. Kaappi on ihan omaa laatuaan, jykevä ja sisältää laadukkaat materiaalit. Pidän erityisesti siitä, että ensisilmäyksellä kaappi ei näytä tavalliselta vaatekaapilta, mutta kätkee sisäänsä meidän takit ja kengät.

Painiskeltiin pitkään mustan ja valkoisen kaapin välillä, mutta tässäkin valkoinen vei voiton. Musta olisi ollut liian hallitseva, saan tuotua kontrastia muilla elementeillä, kuten tauluilla ja huonekaluilla.

Lundia suunnittelee ilmaiseksi asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden  ja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä, jos asuu Helsingissa, Turussa tai Tampereella. Turun myymälä avataan uuteen kotikeskukseen Kuninkojalle 3.5 alkaen. Upeat puitteet!

Meidän eteinen näyttää vielä kovin tyhjältä, olen ajatellut kaapin viereen peiliä. Asplundin Tati peili olisi kaunis kaveri. Tila kaipaa myös mattoa. Pappelina olisi materiaalinsa puolesta täydellinen, tämä olisi myös kokonsa puolesta mainio. Toisaalta pidän myös tästä.Pitkä prosessi tämä sisustaminen, mutta kivaa vaan.

Lundia on kokenut kaivatun freesauksen ja tuotteet ovat saaneet taas uuden elon. Olettekin varmaan törmänneet Lotta Agatonin stailaamiin ja Anton Sucksdorffin kuvaamiin kuviin Lundian ajattomista tuotteista, niin kauniita! Minä olen visioinut Lundiaa myös meidän olohuoneeseen, olen jo pitkään ihastellut tätä kuvaa ja Fuuga kalustesarjaa.

Pidemmittä puheitta, Lundia ja minä haluamme kutsua teidät uuden myymälän avajaisiin 29.4. Kymmenen ihanaa lukijaani pääsee Lundian ennakkoavajaisiin uuteen kotikeskukseen Raisioon Kuninkojalle 29.4 klo 17-20.

Ole ripeä ja ilmoittaudu avajaisiin sähköpostilla markkinointi@lundia.fi, laita subject-kenttään tunnus Dreamscoco! Toivottavasti nähdään, otetaan pieni varaslähtö vappuun kuohuvan parissa. Avajaisetuna myös kaikista uusista tilauksista -15%.

Sehän on muuten vappu ihan ovella, mahtavaa!

Kommentit

Petteri (Ei varmistettu) http://www.rintsikka.fi

Sehän näyttää oikein hyvältä! Kieltämättä tuo kyseinen merkki on vähän ehkä vanhanaikaisen maineessa ainakin omassa mielessäni ollut. Postia lähti, toivottavasti nähdään (sielläkin) :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpa upea kaappi. Voin vaan kuvitella, miten paljon tavaraa tuonne mahtuu.
Hyvältä näyttää. Onnistunut freesaus Lundialta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Petteri, kiitos! Teillä on muuten aivan ihana blogi, miten en ollutkaan törmännyt siihen ennen. Oli kiva nähdä ja nähään taas. :)

Vierailija, jooh ja vieläkin on tilaa, uskomatonta. Kiitos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Miksi lattian tasolla on tuollaiset vinot kolot?

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas hyvän näköinen kaappi! Varsinkin kiva kun ei näytä "tavalliselta" vaatekaapilta, mutta vaikuuttaa silti tomivalta :) ja ihana linssilude viimesen kuvan alareunassa ;)
t. Ella

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei kiitos, ei vieläkään Lundiaa!

Vierailija (Ei varmistettu) http://www.kalamuija.blogspot.com

Ihana kaappi. Lundia on kyllä laadukasta. Ostin sieltä 4 v sitten hylly/kaapiston ja oli kyllä niin helppo koota, että en enää Ikeaa osta:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kaapin alla on pari kiilaa, meidän lattia on vähän vino juuri tuosta kohtaa. Vanha talo kun on. :) Me varmaan laitetaan vielä joku ohut lista tuohon kohtaan...

Ella, kiitos! :) pikku linssilude on aina mestoilla kun kaivan kameran esiin. Seisoa tönöttää edessä. <3

Vierailija, mä löysin niin paljon kaikkea kaunista.  Ehkä joskus? ;)

Vierailija, joo, on tosiaan ihan eri maata monen muun kaapin kanssa. :)

 

MillaM (Ei varmistettu) http://www.sweetlittlepeppers.blogspot.com

On kaunis! Ajaton.
Teidän eteinen näyttää ihanan tilavalta ja ennen kaikkea valoisalta.
: )

Ps. kiitos Petterin blogi vinkistä, sinne siis : )

Mittaminna (Ei varmistettu)

Paljonko kaapin syvyys on? Riittääkö kunnolla esim untuvatakeille ja miesten puvuntakille?

Vierailija (Ei varmistettu)

Meidän nelihenkisen perheen takit ja kengät ei tuohon taitaisi mahtua :( Nätti on, eikä ihan tavanomainen, mutta onko lähistöllä muuta säilytystilaa lisäksi?

Matleena, Muonamiehen mökki (Ei varmistettu) http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

Hyvältä näyttää :) Toivottavasti toimii myös arjessa hyvin! Pidän Lundian tuotteiden pitkäikäisyydestä, ajattomuudesta ja muunneltavuudesta. Yritys on tosiaan onnistunut uudistumaan hyvällä tavalla. Omassa kodissani on se perinteinen kirjahylly, joka on seurannut minua jo lähes kolme vuosikymmentä. Kyllä, tunnustan avoimesti, että minulta sellainen vanhanaikainen kapine vielä löytyy! Enkä suostu luopumaan. 10 vuotta sitten olin jo ostamassa uutta, kunnes totesin, ettei parempaa ja yhtä hyvin muunneltavaa löydy mistään. Valkolakkasin vanhat hyllyt ja tikkaat, hankin vähän uusia ovia ja laatikoita - ja näyttää muuten hyvältä harmaata seinää vasten. Kirjoja täynnä oleva, lähes koko seinän peittävä kirjahylly on vaan niin kodikas. Nyt haaveilen Lundian valaisimista.. Onnea teille uuteen kotiin! Olen seurannut blogiasi jo vuoden ajan ja odotan innolla lisämateriaalia uudesta kodistanne :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nukkavierua ja kotikutoista Lundiaa ei pelasta huipputaitavan ja kiinnostavan Lotta Agathonin stailaamat kuvat.

Hn (Ei varmistettu)

Nukkavierua ja kotikutoista, höpöhöpö mun mielestäni. Musta Lundiassa yhdistyy ihanalla tavalla käytännöllisyys ja mun mieleeni oleva pelkistetyn tyylikäs ulkonäkö. Enkä edes kaivannut brändiuudistusta, vaan lapsuudenkodista mua seuraa tää form &amp; function -rakkaus, ei ikuna mitään kertakäyttöistä, vaan kestävää ja laadukasta.

Musta on kivaa, että sun kaltaises suosittu bloggaja näyttää mallia, miten joka kodin klassikosta saadaan aikaan jotain odottamatonta, kaappi on hieno ja keep up the good work:) Lundia samanlaiseen kulttiasemaan ku String-hyllyt, sanon minä:)

Vierailija (Ei varmistettu)

minäkin luulin ostaneeni laatua kun hankin Lundian kaapit suorilla ovilla. ovet vaan alkaneet roikkua, ei mäntypuu kestä oven painoa. harmittaa. Paananen taitaa olla oikeessa ei oo laatua enää.

Kommentoi