Meidän eteisen kaappi

Yhteistyössä Lundian kanssa.

Vihdoin ja viimein kuvia meidän eteisen kaapista, joka on siis Lundian. Haluttiin vähän panostaa eteisen kaappiin ja yhteistyö Lundian kanssa tulikin todella hyvään saumaan. Minä piirsin tarkkana tyttönä hahmotelman kaapista ja he mallinsivat meille kaksi vaihtoehtoa, joista me sitten valitsimme tämän. Kaappi on ihan omaa laatuaan, jykevä ja sisältää laadukkaat materiaalit. Pidän erityisesti siitä, että ensisilmäyksellä kaappi ei näytä tavalliselta vaatekaapilta, mutta kätkee sisäänsä meidän takit ja kengät.

Painiskeltiin pitkään mustan ja valkoisen kaapin välillä, mutta tässäkin valkoinen vei voiton. Musta olisi ollut liian hallitseva, saan tuotua kontrastia muilla elementeillä, kuten tauluilla ja huonekaluilla.

Lundia suunnittelee ilmaiseksi asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden  ja tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä, jos asuu Helsingissa, Turussa tai Tampereella. Turun myymälä avataan uuteen kotikeskukseen Kuninkojalle 3.5 alkaen. Upeat puitteet!

Meidän eteinen näyttää vielä kovin tyhjältä, olen ajatellut kaapin viereen peiliä. Asplundin Tati peili olisi kaunis kaveri. Tila kaipaa myös mattoa. Pappelina olisi materiaalinsa puolesta täydellinen, tämä olisi myös kokonsa puolesta mainio. Toisaalta pidän myös tästä.Pitkä prosessi tämä sisustaminen, mutta kivaa vaan.

p1019280.jpg

p1019296.jpg

p1019285.jpg

p1019074.jpg

p1019101.jpg

Lundia on kokenut kaivatun freesauksen ja tuotteet ovat saaneet taas uuden elon. Olettekin varmaan törmänneet Lotta Agatonin stailaamiin ja Anton Sucksdorffin kuvaamiin kuviin Lundian ajattomista tuotteista, niin kauniita! Minä olen visioinut Lundiaa myös meidän olohuoneeseen, olen jo pitkään ihastellut tätä kuvaa ja Fuuga kalustesarjaa.

Pidemmittä puheitta, Lundia ja minä haluamme kutsua teidät uuden myymälän avajaisiin 29.4. Kymmenen ihanaa lukijaani pääsee Lundian ennakkoavajaisiin uuteen kotikeskukseen Raisioon Kuninkojalle 29.4 klo 17-20.

Ole ripeä ja ilmoittaudu avajaisiin sähköpostilla markkinointi@lundia.fi, laita subject-kenttään tunnus Dreamscoco! Toivottavasti nähdään, otetaan pieni varaslähtö vappuun kuohuvan parissa. Avajaisetuna myös kaikista uusista tilauksista -15%.

Sehän on muuten vappu ihan ovella, mahtavaa!

Kommentit (15)
  1. minäkin luulin ostaneeni laatua kun hankin Lundian kaapit suorilla ovilla. ovet vaan alkaneet roikkua, ei mäntypuu kestä oven painoa. harmittaa. Paananen taitaa olla oikeessa ei oo laatua enää.

  2. Nukkavierua ja kotikutoista, höpöhöpö mun mielestäni. Musta Lundiassa yhdistyy ihanalla tavalla käytännöllisyys ja mun mieleeni oleva pelkistetyn tyylikäs ulkonäkö. Enkä edes kaivannut brändiuudistusta, vaan lapsuudenkodista mua seuraa tää form & function -rakkaus, ei ikuna mitään kertakäyttöistä, vaan kestävää ja laadukasta.

    Musta on kivaa, että sun kaltaises suosittu bloggaja näyttää mallia, miten joka kodin klassikosta saadaan aikaan jotain odottamatonta, kaappi on hieno ja keep up the good work:) Lundia samanlaiseen kulttiasemaan ku String-hyllyt, sanon minä:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *