Meidän keittiö

Inspiraatiota keittiöremonttiin etsin paljon netistä, erityisesti Pinterestistä. Keräsin kaikki kauniit keittiöt iPadin kuvakansioon, marssin keittiömyyjän pakeille  ja kerroin mitä haluan. Minulla oli alusta alkaen aika selvät visiot, tosin ajattelin vesipistettä saarekkeelle, mutta jälkikäteen ajateltuna näin on paljon parempi.

Kuvitelkaa valkoiseen tilaan kaikki sateenkaaren värit ja silti näyttää hyvältä. Mattavalkoinen on hyvä pohja.  Elämme aika hektistä arkea, joten halusin keittiöstä mahdollisimman selkeän, yksinkertaisen ja valoisan tilan.

p1010096.jpg

Tasoiksi valitsimme 20 millisen super whiten, lika toki näkyy helposti ja tasoa saa pyyhkiä usein, mutta onpahan siistiä. Muuten tosi käytönnöllinen ja huoltovapaa.

p1010083.jpg

Mieheni ehdotti mustaa hanaa ja allasta, mietin tätä pitkään, mutta viimeistään nyt olen todella tyytyväinen valintaan. Musta antaa tilaan mukavaa särmää. Kauniisti yhteensopivat hana ja allas on Blancon.

p1010064.jpg

Keittiön kodinkoneet on Gorenjen, Gorenje+ sarjaa. Uuni on mielestäni ihan hassu, kosketusnäytöstä saa valittua reseptejä perusruokiin ja leivontaan. Mieheni oli jo alkuun täysin myyty ja on edelleen ihan haltijoissaan tästä. Minä kokkailen ihan oman pääni mukaan, mutta leivontaopas on huippu myös minulle.

p1010103.jpg

p1010065.jpg

p1010110.jpg

Kuvasta vasemmalta näette tuon ylös aukeavan kaapin, se pitää sisällään tammisen tason joka liukuu kaapista pois. Me pidetään kaapissa/tasolla kahvinkeitintä ja kaikkea pientä tarpeellista, jotka saa nopeasti käyttöön tai piiloon.

p1019513.jpg

p1019515.jpg

p1010111.jpg

p1010080.jpg

Kahden pienen ja menevän lapsen äitinä arvostan suuresti tilavaa keittiötä, johon saan kaiken sälän järjesteltyä. Kaikelle on oma paikkansa ja muutama laatikko on vielä täyttämättä! Työtasot pidän yleensä ihan tyhjinä, jopa ruokaöljyt on saarekkeen laatikossa. Sieluni kaipaa avaraa tilaa, lapsiperheessä kun sitä ruokatavaraa, astiaa ja kippoja kerääntyy ihan yks kaks tosta noin vaan.

Vielä pitäisi löytää kiva ruokapöytä ja tuolit. Mielessäni on puinen ehkä tamminen pöytä, se antaisi lämpöä ja kotoisuutta vaaleaan ja minimalistiseen tilaan, eikö totta?

Keittiö on toteutettu yhteistyössä Orikedon Keittiötukun/Unique Home:n kanssa. Unique Home on Orikedon Keittiötukun oma tuotemerkki, joka sisältää trendikkäitä ja yleellisiä, mutta edullisia tuotteita.

Kommentit (62)
  1. Mä tosiaan rakastan tuon keittiön tilavuutta, vielä on monta laatikkoa tyhjillään ja lisää tilaa tulee, kun saan vielä kaiken omille paikoilleen… nyt tavarat hakee vielä paikkojaan.

  2. johannaVierailija
    9.5.2013, 14:22

    Ihana on, varsinkin, meillä on lähes samanlainen, itse asiassa tuota nurkassa olevaa kahvinkeitin kaappia myöten. Et kai vaan ole käynyt vakoilemassa meiän keittiössä;)

    Meidän keittiössä on myös valkoinen liesitaso, kiinnostaisi tietää oliko teillä harkinnassa valkoista tasoa?

    t. Johanna Tampereelta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *