Meidän kulmilla

Coco Sweet Dreams

Tulee niin ikävä näitä kulmia sitten kun muutetaan sinne maalle. Toki sielläkin on varmasti kaunista ja ihanan rauhallista mutta täällä kaupungissa on kivaa tämä ihmisvilinä, aurinko, jokiranta ja tunnelma. Ja sorsat -sanoisi poikani.

Täällä voi boheemisti vaan lähteä lounaalle jos laiskottaa kokkailu. Kävelylenkki ruoan päälle rannalla, niin me tänään teimme. Aurinko paistoi koko matkan ja vaahterat tiputti lehtiä päällemme.

Se on syksy ny, hyvää loppuviikkoa!

Kommentit

VIIRU (Ei varmistettu)

Heips, voi että onpas nainen tyylikäs, monesti katson sun vaatteita et ne on hienoja, mut minulle ne eivät varmaan sopisi näyttäisin tyhmälta, mutta
sinulla toimii!!! Hih toi teidän pojun villatakki on enemmän mun tyyliä : ) Niin milloin se teidän remppa sitten oikein on valmis,
onko se pysynyt aikataulussaan? Ja milloin se teidän lehti juttu ilmestyy eikait
se ole menny multa ohi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Viiru, Heh, kiitos! Mä pidän aika klassisista vaatteita, mutta aina pitää olla jokin jänskä juttu niissä. Pojan villatakki on KappAhlista, se on ostettu noin vuosi sitten, menee näköjään vieläkin. :)

Ensi kuussa tulee se minijuttu lehteen. Siinä on vaan vähän yksityiskohtia meidän tämän hetkisestä kodista... kerron heti kun lehti ilmestyy.

Remontin piti olla valmis jouluksi, mutta nyt näyttää siltä että menee ehkä sinne vuodenvaihteeseen. Olen jo ihan hermona sen kanssa - inhoan odottamista. ;)

Jatta (Ei varmistettu)

Tuo haikeus kaupunkivilinää yms kohtaan jää varmasti taakse, kun olette asettuneet taloksi uuteen kotiinne. Sillä niin se vaan on, että aikansa kutakin ja eteenpäin mennään sekä uusia jänskiä juttuja tulee aina. Pääasia on että pääseette aina tarpeen tullen kaupungille sorsia tervehtimään lounastamisen lisäksi.
Aurinkoisia syyspäiviä sinne :)

Pepe (Ei varmistettu)

Heippa,
Mikä tuo sun (villa)takki on? Ihana. Ihana.

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, sinäpä sen sanoit. <3 sitten kun lapset ovat isoja, muutetaan varmaan miehen kanssa takaisin kaupunkiin... Näin me just funtsittiin. Kiitos samoin!

Pepe, villistakki on Zarasta. Ostin sen just viime viikolla, rakastan tuollaisia isoja ja rentoja takkeja, jotka voi vaan heittää päälle nopsaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja kuvia ja kaunis syysasu. Luulenpa, että asumme samalla kadulla :)

Mekin käydään aina tervehtimässä sorsia jokirannassa:) Tykkään niin tuosta kuvien seudusta, aamulenkeillä suuntaan aina tuolle puolen kaupunkia!

http://classyorwhat.blogspot.com

Illuusia S

Tykkään näistä sun jutuista ihan älyttömän paljon, vaikka taustani vaikuttaa aika erilaiselta kuin sun. Tykkään kaikesta kauniista, kuten ilmiselvästi sinäkin, mutta ihan eniten näissä sun jutuissa pidän lämmöstä joka tulee tekstin läpi. Sun arki on iloa ja valoa ja annat sen näkyä hienolla tavalla. Ihanaa syksyä Turkuun!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, ehkä asutaan. :) moikataan kun tavataan!

ida, seutu on niin ihanaa. Siellä sais olla enemmän kahviloita, sellaisia Café Artin tapaisia...

Illuusia, kiitos paljon kauniista sanoista!  Mun arki on yleensä aika hektistä ja välillä hermojakin kiristää. ;) Yritän kuitenkin aina nähdä asioiden positiivisen puolen ja ottaa rennosti. Always look on the bright side of life. :)) 

Stockholm by me
Stockholm by me

Juuri näin - kaupungissa ollessa kaipaan itse omakotitalon rauhaan ja varsinkin kesäisin pois vilskeestä. Sitten kun joskus on ollut esim. talossa asuvia tuttuja moikkaamassa niin on aina aivan ihanaa tulla takaisin stadiin, eläminen täällä on kuitenkin jotenkin tosi helppoa koska kaikki on niin lähellä, mulle myös se ihmispaljous tuo jollain lailla turvallisuuden tunteen. Toivottavasti sulle siis ei käy niinkuin mulle/meille vaan että osaat muutettuanne nauttia siitä uudesta ympäristöstä kaipaamatta muualle. Kauniita kuvia muuten, kuten aina. Aurinkoista viikonloppua! 

PS. taisi tulla vähän sekava tästä mun kommentista, toivottavasti ymmärrät pointin :) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen vähän ounastellut, että teidän uusi koti saattaisi sijaita meitä lähellä, mutta tänään bongasin sinut lasten kanssa iltapäiväkävelyltä ja asia varmistui. Tervetuloa! :) Itse olen ainakin viihtynyt loistavasti täällä. Ja matka kaupungille on kuitenkin niin lyhyt, että nopeasti pääset sorsia syöttämään Aurajoen rantaan jos ikävä iskee.

Kommentoi