Meidän kulmilla

Tulee niin ikävä näitä kulmia sitten kun muutetaan sinne maalle. Toki sielläkin on varmasti kaunista ja ihanan rauhallista mutta täällä kaupungissa on kivaa tämä ihmisvilinä, aurinko, jokiranta ja tunnelma. Ja sorsat -sanoisi poikani.

Täällä voi boheemisti vaan lähteä lounaalle jos laiskottaa kokkailu. Kävelylenkki ruoan päälle rannalla, niin me tänään teimme. Aurinko paistoi koko matkan ja vaahterat tiputti lehtiä päällemme.

pa114498.jpg

pa114524.jpg

pa114482-tile.jpg

pa114558.jpg

pa114541-tile.jpg

Se on syksy ny, hyvää loppuviikkoa!

Kommentit (11)
  1. Olen vähän ounastellut, että teidän uusi koti saattaisi sijaita meitä lähellä, mutta tänään bongasin sinut lasten kanssa iltapäiväkävelyltä ja asia varmistui. Tervetuloa! 🙂 Itse olen ainakin viihtynyt loistavasti täällä. Ja matka kaupungille on kuitenkin niin lyhyt, että nopeasti pääset sorsia syöttämään Aurajoen rantaan jos ikävä iskee.

  2. Stockholm by me
    12.10.2012, 07:18

    Juuri näin – kaupungissa ollessa kaipaan itse omakotitalon rauhaan ja varsinkin kesäisin pois vilskeestä. Sitten kun joskus on ollut esim. talossa asuvia tuttuja moikkaamassa niin on aina aivan ihanaa tulla takaisin stadiin, eläminen täällä on kuitenkin jotenkin tosi helppoa koska kaikki on niin lähellä, mulle myös se ihmispaljous tuo jollain lailla turvallisuuden tunteen. Toivottavasti sulle siis ei käy niinkuin mulle/meille vaan että osaat muutettuanne nauttia siitä uudesta ympäristöstä kaipaamatta muualle. Kauniita kuvia muuten, kuten aina. Aurinkoista viikonloppua! 

    PS. taisi tulla vähän sekava tästä mun kommentista, toivottavasti ymmärrät pointin 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *