Meidän makuuhuoneessa just ny

On ollut vähän haipakkaa ja silloin parasta on lepo, hyvä ruoka, ystävät ja koti. Oma sänky lienee se paras paikka maailmassa. Pitkienkin matkojen jälkeen oma peti on jotain niin ihanaa. Yhtä ihanaa on puhtaat vuodevaatteet. Se hetki kun pääsee nukkumaan pitkän päivän jälkeen.

P1013896.JPG

En ole vieläkään pystynyt luopumaan pelottavasta hammastahnan mainosjulisteesta, se antaa asennetta vaaleaan makuuhuoneeseen. En tiedä osaisinko edes olla makuuhuoneessa, jos on sama taulu vuodesta toiseen, joten tulevaisuudessa tauluhylly lienee sopivin vaihtoehto meille…

P1013897.JPG

Meidän yövaloja ette löydä samanlaisia kaupasta, ne on maalattu Ikean vaaleanharmaista yövaloista mustiksi. Mies sprayasi ne mustalla vasaralakkaspraylla, homma hoitui nopeasti ja valaisimet istuvat nyt täydellisesti makuuhuoneeseen.

P1013983.JPG

Viherkasvitjutut tulevat varmaan jo korvista, mutta vihreä antaa niin paljon raikkautta tilaan kuin tilaan, ettei mitään määrää.

Viherkasvit, viherkasvit, viherkasvit!

P1013900.JPG

P1013980.JPG

P1013906.JPG

Tänään parin tunnin päiväunien jälkeen olo on taas kuin voittajalla ja uusi viikko saa tulla. Ensi viikolla onkin kaikenlaista kivaa kalenterissa – minun toistaikseksi salainen projekti on melkein puolivälissä ja kevään edetessä näette sitten lopputuloksen. Olen aika innoissani siitä! On aika hienoa settii luvassa.

/bedroom essentials

 

 

Kommentit (19)
  1. Jenni/Talosanomat
    19.2.2014, 08:26

    Saat aikaan viherkasvikuumeen! 😉 Ihanan rento, huoleton ja tyylikäs makkari! Juliste erityisen päheä! 😉

    1. Kiitos! Toivoisin, että mun koko koti olisi juurikin huoleton, rentoa ja tyylikäs.

  2. Pakko lähteä itsekkin viherkasviostoksille! 🙂

    1. Kannatan! Viherkasvit antaa raikkautta niin paljon. <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *