Meidän melkein valmis sauna

Coco Sweet Dreams

Sauna on melkein tehty. Se on pientä viilausta vaille valmis ja kiuas on vielä asentamatta, mutta mitä pienistä. Saunaan me valittiin tuijaa ja se osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi. Löysin alunperin Pinterestistä tämän kuvan ja haluttiin jotain samaa tyyliä meidänkin saunaan.

Leveä laudelauta oli ihan ehdoton ja ylälauteelle mahtuu makoilemaan rennosti, syvyyttä on noin 1,20 metriä. Alkuun ajattelin leveää lautaa lauteisiin ja kapeeta sts-paneelia seiniin, mutta nähtyämme tuon leveän paneelin, oli valinta sillä selvä. Puutavara me ostettiin Puutukusta - Kaarinasta, remppamies totesi että on todella laadukasta puutavaraa. Sauna pitää vielä käsitellä parafiiniöljyllä, se vähän syventää väriä vielä tästä.

Odotan niin paljon, että sauna valmistuu, eihän meillä ole vielä edes suihkua. Onneksi on mummula.

Tervetulloo sit tutut saunailtaan.

Lämmintä iltaa!

Kommentit

Omenainen

Onnea uuteen (melkein) saunaan! Täällä seikkaillaan Pariisin ruokatunnelmissa. Mums.

Coco
Coco Sweet Dreams

Omenainen, kiitos! Vielä kun pääsisi testaamaan. Voi, kuulostaa täydelliseltä, Pariisi ja herkut. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Todella kaunis ja tyylikäs sauna teillä. Meillä olisi saunaremontti pakko toteuttaa lähiaikoina. Siivousintoilijana mietin lauteiden pesemistä, valuuko pesuvesi lattialle ja lattiakaivoon vai saako lauteenne irti pesun ajaksi?
t.marra

Terhi (Ei varmistettu) http://www.lystimaki.blogspot.com

Todella kaunis valinta!! Olen ollut kauan jo sitä mieltä, että sauna saa olla vähän tumma ja hämyinen..Mutta mutta...Tämä laittaa taas miettimään =) Tuo Pinterest-kuvan saunahan oli jo aivan olohuoneen kokoinen!

Ja onnea uuteen kotiin!

Coco
Coco Sweet Dreams

Marra, vesi valuu lattiakaivoon ja lauteet saa nostettua pesun ajaksi. En vielä tiedä kuinka raskas projekti tämä on, mutta ainakin tuija on ihmeen kevyt puulaji. Lauteiden alla on lämminvesivaraaja, se on fyysisesti varaston puolella mut tuotu saunan lauteiden alle...äh, vaikee selittää... :))

Coco
Coco Sweet Dreams

Terhi, mä halusin suhteellisen perusvärisen, mutta kuitenkin jotain sävyvaihtelua. Ja joo, toi pinterest sauna on tosi valtava ja ohkaset lauteet ehkä vähän epämukavat?

Täähän on aivan ihana! Eikö tuija vielä kaiken kukkuraksi tuoksu aika ihanalle?

Ooh upea :) tykkään tosi paljon noista sävyeroista laudoissa! 

Jatta (Ei varmistettu)

Upea sauna! Hyvää Syntymäpäivää -----------&lt;---------------@

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana sauna! Tässäpä on meillekkin vinkiä ens syksyn saunaremppaan, sillä meidänkin täytyy piilottaa lämminvesivaraaja lauteiden alle. Millaisella kiinnityksellä teidän lauteet on.. ajatellen siis sitä siivoamista ja lauteiden irrottamista. Olisitko niin ihana, että tekisit meille "saunan siivous" -postauksen sitten kun sen aika tulee. Näkisin samalla vinkkiä lauteiden kiinnittämismekanismista.

T:hanna

Sanna/Inspired by love (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Ihana! Tykkään, että sauna on tuollainen puunvärinen. Todella kaunis. Wau! Meidän sauna on kanssa Tuijaa, tykkään noista sävyeroista. :)

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Komias on sauna! Ja persoonallinen. Kelpaa varmasti löylytellä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää!
Onhan seiniin, ihan ylös, katonrajaan jätetty isompi rako? Sitä ei tässä kuvassa näy ja on ihan ehdoton löylyjen ja ilman kierron takia!

Coco
Coco Sweet Dreams

liebling, joo tuija tuoksuu vähän eukalyptukselle, mutten mä mitään haista. :)

kata_eric, mä tykkään kans. Kiitos! :)

Jatta, kiitos ihana paljon!

Hanna, mä odotan aika mielenkiinnolla kans sitä ensimmäistä pesua, pitäis olla ihan helppo nakki.

Sanna, minäkin. Sauna ylipäätänsä on niin ihana juttu. Oltiin melkein vuosi ilman saunaa ja sitä tuli tosi iso ikävä.

Julia LK, kiitos kultainen! Toivotaan et tulee hyvät löylyt. :)

Vierailija, kiitos! En oikein ymmärtänyt kysymystä, mutta sauna on ihan asianmukaisesti rakennettu. Paneelit on koolattu seiniin ja meillä on koneellinen ilmanvaihto, lisäksi tuija kestää hyvin vettä. Lauteiden alla on tulo ja poistoilmaputket...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tarkoitin, että seinän yläreunan ja katon välissä täytyy olla jätettynä rako, että sauna kuivuu oikein. Koolaus ei yksin riitä, kosteuden täytyy päästä paneeleiden takaa haihtumaan myös yläkautta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, mun täytyy kysyä tästä meidän remonttimiehiltä, itse en ole koskaan kuulutkaan/nähnyt tuollaista rakosysteemiä. :)

emppu8 (Ei varmistettu)

Hei, kaunis sauna kerrassaan. Minkä levyistä puuta olette käyttäneet seinällä, ilmeisesti samaa lauteissa? Ja mikä on puun materiaali?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, puu on tuijaa, seinässä on paneelia ja laitteissa ihan laudepuuta...(PANEELIT 17 x 190 STP3 jättiläistuijaa, LAUDEPUUT 28 x 190 SHP jättiläistuijaa.)

m-- (Ei varmistettu)

Hei! Tosi kivalta näyttää teidän sauna!! :) Ei sinulla sattuisi olemaan mitään havainnollistavaa kuvaa lauteiden rakenteesta/kiinnityksestä?

Polttelee? (Ei varmistettu)

Hieno sauna! Toivottavasti nyt on jo löylyt testattu. Kysyisinkin että toimiiko tuija lauteissa hyvin? Tuleeko siis epämiellyttävän kuumaksi tms?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kyllä vain, monet löylyt jo testattu. Toimii kyllä hyvin, ei polttele tai muutakaan.

Kommentoi