Meidän melkein valmis sauna

p1017727.jpg

Sauna on melkein tehty. Se on pientä viilausta vaille valmis ja kiuas on vielä asentamatta, mutta mitä pienistä. Saunaan me valittiin tuijaa ja se osoittautui ihan loistavaksi valinnaksi. Löysin alunperin Pinterestistä tämän kuvan ja haluttiin jotain samaa tyyliä meidänkin saunaan.

Leveä laudelauta oli ihan ehdoton ja ylälauteelle mahtuu makoilemaan rennosti, syvyyttä on noin 1,20 metriä. Alkuun ajattelin leveää lautaa lauteisiin ja kapeeta sts-paneelia seiniin, mutta nähtyämme tuon leveän paneelin, oli valinta sillä selvä. Puutavara me ostettiin Puutukusta – Kaarinasta, remppamies totesi että on todella laadukasta puutavaraa. Sauna pitää vielä käsitellä parafiiniöljyllä, se vähän syventää väriä vielä tästä.

Odotan niin paljon, että sauna valmistuu, eihän meillä ole vielä edes suihkua. Onneksi on mummula.

Tervetulloo sit tutut saunailtaan.

Lämmintä iltaa!

Kommentit (21)
  1. Hieno sauna! Toivottavasti nyt on jo löylyt testattu. Kysyisinkin että toimiiko tuija lauteissa hyvin? Tuleeko siis epämiellyttävän kuumaksi tms?

    1. Kyllä vain, monet löylyt jo testattu. Toimii kyllä hyvin, ei polttele tai muutakaan.

  2. Hei! Tosi kivalta näyttää teidän sauna!! 🙂 Ei sinulla sattuisi olemaan mitään havainnollistavaa kuvaa lauteiden rakenteesta/kiinnityksestä?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *