Meikkiboxi

Coco Sweet Dreams

Käyttekö usein kirpputoreilla?

Minä käyn oikeastaan tosi harvoin, tosin kävisin mieluiten vanhojen tavaroiden ja huonekalujen liikkeissä, mutta niitä on aika harvassa täällä Turussa. Vaatteita en yleensä löydä, minua ahdistaa se kirppisten vaatepaljous, jengi tuo sinne ihan mitä sattuu ja niiden sotkujen joukosta ei useimmiten löydä mitään. Sikäli mikäli teillä on kertoa kiva kirppis Turun seudulta, otan mielelläni vinkit vastaan! 

JULJA on ehkä suurinpiirtein ainoita Turussa, jotka myyvät kiinnostavia 2nd hand vaatteita... jos minulla olisi aikaa perustaisin sellaisen lifestyle-myymälän, josta vaatteiden ja asusteiden lisäksi löytyisi tarkoin harkittuja huonekaluja, erikoista keramiikkaa, mattoja ja muuta. Tarjolla olisi myös hyvää viiniä, pinchoja ja kukkakauppa. Kaikki olisi esillä tosi väljästi ja simppelisti.

Seuraan paljon muotia ja sisustustrendejä, mutta koen kiinnostavana myös sen, että pystyy erottumaan muutamilla uniikeilla vaatekappaleilla tai, että kotoa löytyy muutakin, kuin trendikkäitä esineitä. Sen takia hyvät kirppikset kiinnostavat.

Viime kierroksella löysin kuvassa esiintyvän pakin. Se on vanha meikkisalkku, jota ei ehkä ole liiemmin käytetty. Sisältä löytyy kaiken maailman lokerot ja taskut siveltimille. Sekä pieni puhdas peili. 

/my latest second hand find

 

Kommentit

M.
Avec Mari

Voi kun söpö! Hyvä löytö kerrassaan!

Mulle isä on ostanut lapsena just tuon näköisen salkun ja siihen on vielä kirjailtu mun nimikirjaimet. Mulle se kyllä aina esiteltiin korulippaana (isä oli ostanut sen jostain kultasepänliikkestä) ja koska musta se on aina (jopa lapsena) ollut siihen tarkoitukseen epäkätevä niin makaa käyttämättömänä kaapissa. Joten kiitos ideasta, että se voisi toimia meikkiboxina. Nuo eri osastot saattaisivat toimia huomattavasti paremmin siihen tarkoitukseen kuin niiden korujen säilyttämiseen. Ja meikkiboxille on enemmän käyttöä kuin korulippaalle. Eli testiin menee :)

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi/

Mulla on tuo ihan sama ja löytö myös Turuust.
http://retromoderni.blogspot.fi/2013/04/kylpyhuone.html

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Ihana löytö!<3 Itsellä on love/hate relationship kirppareihin. Kannatan kierätystä ja se, että joku vanha esine saa uuden elämän uuden omistajan kanssa mutta mua harmittaa kun suomessa ei ole ehkä sitä "second hand"-kulttuuria mitä esim jenkeissä on. Tampereelle on yksi ihana Second Hand liike joka sijaitsee Laukontorilla. Siellä on oikeesti hyviä käytettyjä vaatteita ja jopa merkkivaatteita (YSL, DIOR yms kellarissa). Olen löytänyt sieltä melkeinpä uuden silkkipaidan 10 eurolla, gantin, andiatan ja burberryn vaatteita muutamalla kympillä jotka ovat hyvässä kunnossa. Siitä pidän ja sitä kannatan. En kannata rikkinäisten tai ginatricotin venyneiden vaatteiden myyntiä kirppareilla jollain 20e tai se, että kirppareilla on likaista ja tavarat menee jo siinä pilalle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!

Kivan näköinen löytö Kirppikseltä. Tykkään, mutta mustana.

Kannatan ajatustasi erilainen ja monipuolinen Kirppis Idea.

Kirppiksillä ei voi koskaan tietää...mitä tulee vastaan....Löytöjä vai roskaa?
Mielenkiintoista ja kivaa... Minä käyn kirppiksillä noin kerran viikossa. Olen tehnyt hyviä löytöjä kotiin&sisutukseen. Erilaista&Tyylikästä.

Uusien ja vieraiden kaupunkien kirppikset ovat Kiehtovia...Olen BLOGGER.

Kivoja Löytäjä&Keräilyjä Kotiin&Sisustukseen!

Manile (Ei varmistettu)

Olethan huomannut osto- ja myyntiliikekeskittymän Turussa Yliopistonkadulta? Aninkaistenkadun ja Brahenkadun välillä on kolme osto- ja myynti-/antiikkiliikettä. Osto- ja myyntiliike saattaa kuulostaa jotenkin rähjäiseltä, mutta noissa ainakin on laadukasta ja siistiä tavaraa. Suosittelen!

elsamoi (Ei varmistettu)

Oi, tosta tulee lapsuus mieleen. Meillä oli matkalaukkusarja mihin tuo kuului ja omalla äidilläni oli meikkiboxi käytössä vuosikymmeniä. Hyvän löydön oot tehnyt, toivottavasti palvelee suakin yhtä pitkään.

Hanna K
Sunday Blondie

Käyn nykyään todella harvoin kirppareilla, sillä huomasin pari vuotta sitten, että halpojen hintojen houkutuksesta sorrun monesti vikatikkeihin. Se taisi johtua kuitenkin siitä, että oma tyylini oli vielä "vähän mitä sattuu" – nykyään tiedän jo paremmin, mikä on oma juttuni ja mitä oikeasti tarvitsen.

Sinä ainakin onnistuit löytämään suloisen klassikon! Voi, kun perustaisitkin oman liikkeen – lähtisin sinne ilomielin täältä Helsingistä asti, tykkään niin tyylistäsi. ♡

Kommentoi