Meikkiboxi

P7260733.jpg

Käyttekö usein kirpputoreilla?

Minä käyn oikeastaan tosi harvoin, tosin kävisin mieluiten vanhojen tavaroiden ja huonekalujen liikkeissä, mutta niitä on aika harvassa täällä Turussa. Vaatteita en yleensä löydä, minua ahdistaa se kirppisten vaatepaljous, jengi tuo sinne ihan mitä sattuu ja niiden sotkujen joukosta ei useimmiten löydä mitään. Sikäli mikäli teillä on kertoa kiva kirppis Turun seudulta, otan mielelläni vinkit vastaan! 

JULJA on ehkä suurinpiirtein ainoita Turussa, jotka myyvät kiinnostavia 2nd hand vaatteita… jos minulla olisi aikaa perustaisin sellaisen lifestyle-myymälän, josta vaatteiden ja asusteiden lisäksi löytyisi tarkoin harkittuja huonekaluja, erikoista keramiikkaa, mattoja ja muuta. Tarjolla olisi myös hyvää viiniä, pinchoja ja kukkakauppa. Kaikki olisi esillä tosi väljästi ja simppelisti.

Seuraan paljon muotia ja sisustustrendejä, mutta koen kiinnostavana myös sen, että pystyy erottumaan muutamilla uniikeilla vaatekappaleilla tai, että kotoa löytyy muutakin, kuin trendikkäitä esineitä. Sen takia hyvät kirppikset kiinnostavat.

Viime kierroksella löysin kuvassa esiintyvän pakin. Se on vanha meikkisalkku, jota ei ehkä ole liiemmin käytetty. Sisältä löytyy kaiken maailman lokerot ja taskut siveltimille. Sekä pieni puhdas peili. 

/my latest second hand find

 

Kommentit (8)
  1. Käyn nykyään todella harvoin kirppareilla, sillä huomasin pari vuotta sitten, että halpojen hintojen houkutuksesta sorrun monesti vikatikkeihin. Se taisi johtua kuitenkin siitä, että oma tyylini oli vielä ”vähän mitä sattuu” – nykyään tiedän jo paremmin, mikä on oma juttuni ja mitä oikeasti tarvitsen.

    Sinä ainakin onnistuit löytämään suloisen klassikon! Voi, kun perustaisitkin oman liikkeen – lähtisin sinne ilomielin täältä Helsingistä asti, tykkään niin tyylistäsi.

  2. Oi, tosta tulee lapsuus mieleen. Meillä oli matkalaukkusarja mihin tuo kuului ja omalla äidilläni oli meikkiboxi käytössä vuosikymmeniä. Hyvän löydön oot tehnyt, toivottavasti palvelee suakin yhtä pitkään.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *