Metallinhohtoa keittiötilaan

metalli_4.jpg

Sammumattoman sisustuskuumeeni takia olen taas miettinyt remontointia ja ihastellut ihmisten koteja sieltä täältä. Eniten inspistä haen Pinterestin syövereistä, myös muutamat sisustuskirjani ovat edelleen ajankohtaisia, vaikka ovatkin jo vuosia vanhoja. Onnistunut tila onkin silloin, kun se kestää aikaa. Vuosikymmeniä jopa.

Olin kymmenisen vuotta sitten vieraana eräässä kodissa, joka oli todella minimalistinen ja teollishenkinen teräskeittiöineen. Suurin piirtein siitä päivästä saakka olen haaveillut tälläisestä tyylistä. Tietysti keittiöstä pitäisi löytyä myös klassinen kaasuliesi. Tyylini lienee hyvin pelkistetty ja ehkä kovakin, mutta olen sitä mieltä, että ihmiset tuovat sen lämmön kotiin ja loppusilauksen taikka pehmeyden saa aikaan muilla elementeillä, kuten tekstiileillä. 

Mitäs pidätte tästä tyylistä? Liian pelkistettyä? 

metalli_2.jpgmetalli_1.jpgmetalli.jpg

metalli_3.jpg

Kuvat: All Over Press

Kommentit (3)
  1. Eikun just hyvä! Se on se asuinrakennuksen muu arkkitehtuuri ja juuri ne tekstiilit, jne. piensisustusesineet jotka tuovat selkeiden, pelkistettyjen linjojen keskelle sitä koti-fiilistä.

    Itse MoMo-kerrostaloasunnossa asuvana suunnittelin meidän keittiön niin, että kunnioitettiin asunnon aikakautta esim. laattavalinnassa ja keittiön pöydän tuoleissa, mutta muuten halusin kalusteet selkeillä linjoilla ja teräksellä maustettuna. Minibudjetillamme siitä saatiin toimiva ja mieleinen keittiö. Isommalla budjetilla olisin tehnyt muutaman erilaisen valinnan, mutta ehkä sitten seuraavaan kotiin ja seuraavaan keittiöremppaan 😉

  2. Metallia keittiössä (kaasulieden kera) on unelmalistallani erittäin korkealla. Tuttavani asui joitain vuosia sitten loft-kämpässä jossa oli mieletön teräksinen keittiö ja silloin päätin, että jahka muutan neliöiltään suurempaan kämppään, tulee sinne aivan varmasti teräksinen keittiö tai keittiösaareke, mikäli osan keittiöstä haluaa piilottaa maitolasiovien taakse kuten kyseisessä loft-kämpässä oli tehty. Lasien taakse jäävä osa voi olla materiaaliltaan jotain muuta jos pelkää, että jää kaipaamaan esim valkoista tai mitä tahansa perinteisempää keittiömallia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *