Mielessä juuri nyt...

Coco Sweet Dreams

Mielessä juuri nyt Normannin kaunis kaunis Block Table. Olen aina haaveillut tuollaisesta drinkkipöydästä kuin yläkuvassa. Baari on auki. (kuvat)

Sitten laatoista. Isosiskoni remontoi samaan aikaan omaa uutta omakotitaloaan ja olen katsellut hänelle tuota abl:n lattialaattaa. Sisustustyylimme ovat aika erit, joka on aika hauskaakin. Sisko pitää enemmän väreistä ja kuvioista. Seassa vähän itämaisuutta. Ehdotin hänelle tätä:

josta minulle tulikin mieleen tämä Tukholmassa näkemäni lattia:

Kuviollisista laatoista siirrytäänkin vähän suurempiin laattoihin. Olen aina haaveillut tuollaisista suurista betonilaatoista. Meillä kun pihaa riittää niin olisi kiva toteuttaa jotain kuvan kaltaista polkua:

(kuva Steven Klein)

Tästä postauksesta tuli vähän sillisalaatti, mutta nämä olivat mielessäni tänään.

Haaveilemisiin!

Kommentit

emmykka
joo.

Mullakin on ollu mielessa ja finnish design shopin ostoskorissa toi block table jo kauan... ois jo klikattu kotiinkin mutta miehen mielesta ruma (?!?!?!).

Miehet, huoh...

Coco
Coco Sweet Dreams

Höh, kai olet näyttänyt hänelle tuon baaripöytäkuvan? ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas kaunis tuo kuvioitu wc:n lattia sekä myös tuo toinenkin kuvioitu! Betonilaatat pihallenne sopivat varmasti enemmän kuin hyvin. Hyvä idea :)

HeidiH (Ei varmistettu)

Tää kommenntti ei liity tähän juttuun mitenkään..
Ostin eilen avokadon elämäni ensimmäistä kertaa, ihan sun avokado postauksen innostamana. Löysin täydellisen yksilön. Kuorin, viipaloin ja laitoin ruisleivän päälle (ja ripaus suolaa). Ihan taivaallista, olen myyty! Avokado kuului about inhokkilistalle, mutta halusin antaa sille uuden mahdollisuuden. :)

ps. Tätä ei tarvitse julkaista, mutta meidän lapset on ollu samassa tarhassa. Tyttö vaan vaihtoi päiväkotia kesällä kun muutettiin landelle :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos! Katsotaan onnistuuko tuollainen. :)

Heidi, Mahtavaa! Hyvän avokadon löytäminen on joskus vaikeaa, kannattaa myös kokeilla avokadoa ja kylmäsavulohta ruisleivän päällä. Ihanaa! Tai jotain pitkään kypsytettyä juustoa ja avokadoa - niin hyvää.

Me muutetaan kans landelle, siellä on lasten niin hyvä olla. <3 Terkkuja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat nuo laattalattiat. Hongkongilaisessa ravintolassa nin pari vuotta sitten samantapaisen upean laattalattian, mutta olin vähän flunssainen ja väsynyt, enkä muistanut ottaa kuvaa lattiasta.

Kommentoi