Mielessä juuri nyt…

602205_block_darkgray_bar.ashx_.jpg

normann_kitchen7_block_glass.ashx_.jpg

Mielessä juuri nyt Normannin kaunis kaunis Block Table. Olen aina haaveillut tuollaisesta drinkkipöydästä kuin yläkuvassa. Baari on auki. (kuvat)

Sitten laatoista. Isosiskoni remontoi samaan aikaan omaa uutta omakotitaloaan ja olen katsellut hänelle tuota abl:n lattialaattaa. Sisustustyylimme ovat aika erit, joka on aika hauskaakin. Sisko pitää enemmän väreistä ja kuvioista. Seassa vähän itämaisuutta. Ehdotin hänelle tätä:

kuva-1.jpg

josta minulle tulikin mieleen tämä Tukholmassa näkemäni lattia:

pa080312.jpg

Kuviollisista laatoista siirrytäänkin vähän suurempiin laattoihin. Olen aina haaveillut tuollaisista suurista betonilaatoista. Meillä kun pihaa riittää niin olisi kiva toteuttaa jotain kuvan kaltaista polkua:

kuva-2.jpg

(kuva Steven Klein)

Tästä postauksesta tuli vähän sillisalaatti, mutta nämä olivat mielessäni tänään.

Haaveilemisiin!

Kommentit (6)
  1. Ihanat nuo laattalattiat. Hongkongilaisessa ravintolassa nin pari vuotta sitten samantapaisen upean laattalattian, mutta olin vähän flunssainen ja väsynyt, enkä muistanut ottaa kuvaa lattiasta.

  2. Vierailija, kiitos! Katsotaan onnistuuko tuollainen. 🙂

    Heidi, Mahtavaa! Hyvän avokadon löytäminen on joskus vaikeaa, kannattaa myös kokeilla avokadoa ja kylmäsavulohta ruisleivän päällä. Ihanaa! Tai jotain pitkään kypsytettyä juustoa ja avokadoa – niin hyvää.

    Me muutetaan kans landelle, siellä on lasten niin hyvä olla. <3 Terkkuja!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *