Mikä tekee kodista kodin?

image.jpeg

Kaupallinen kampanja: yhteistyössä Bonava Suomi Oy:n kanssa

Yhteistyö Bonava Suomi Oy:n kanssa on saanut minut pohtimaan enemmän kotiasioita. Olen asustellut tässä omillani jo kesäkuusta alkaen ja alkujännityksen jälkeen olen vihdoin asettunut aloilleni. Olen pikkuhiljaa löytänyt omat rutiinit, joita teen mielelläni. Vastuunottaminen omasta itsestäni ja kodista on jännittävää mutta samalla äärimäisen vapauttavaa. Nautin ihan pienistäkin asiosta, kuten ostan juuri niitä lempiasioita jääkaappiin ja pesen pyykit juuri sillä tietyllä egologisella pesuaineella. Joka toinen viikko nukun X:nä suuressa sängyssäni ja kuuntelen lempibiisiäni toistamiseen ihan koko päivän. Ajattelen, että elämä muodostuu erilaisista elämänjaksoista ja tämä on nyt se yksi jännittävimmistä jaksoista ikinä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa.

 

image.jpeg

 

Toistaiseksi elämänmuutokset ovat olleet niin suuria, etten osaa sanoa vielä ihan varmaksi onko paikkani keskustassa vai maalla. Tällä hetkellä kaupunkielämä vetää puoleensa, olen aina pitänyt keskustan energiasta – siellä on vähän enemmän elossa. Pidän siitä, kun astun makuuhuoneeseeni, joka sijaitsee yläkerrassa vino katon alla. Vieressä kulkee vilkkaasti liikennöity katu ja autojen hurina antaa minulle hyvät unet. Liian hiljaista ei saa olla. Olen keskellä tapahtumia ja voisin käydä enemmänkin ulkona. Olen löytänyt kaupungista hyvän alueen, joka on liki ydinkeskustaa, mutta omaa ihan omanlaisensa tunnelman puutaloalueena.  

image.jpeg

 

Mutta mikä tekee kodista kodin? Niin kliseinen lause tiivistää kaiken: koti on siellä missä sydän on. Hyvän kodin tekee ehdottomasti onnelliset ihmiset sen sisällä. Kaikki muu ympärillä on toisarvoista mutta myönnän, että visuaalisesti kauniilla pihapiirillä, sisustuksella, sijainnilla ja kodin tunnelmalla on ratkaiseva merkitys. Siisteyteen ja mukavuuteen on hyvä panostaa.

Viime kuussa sain kuulla kohteliaisuuden, joka merkitsi minulle paljon. Vieraani sanoi, että kodissani on todella hyvä flow – sinne on aina yhtä mukavaa tulla ja siellä rentoutuu. Olen siis onnistunut minulle tärkeässä seikassa. Kotiin on hyvä tulla.

Yhteistyö Bonava Suomi Oy:n kanssa jatkuu koko syksyn ja olen päässyt vierailemaan yhdessä heidän kohteessa, josta seuraavat postaukset kuvineen tulevat kertomaan. Sen voin jo paljastaa, että asunto on huikea kaksitasoinen uudiskohde Turun keskustassa ja tulette näkemään miten Bonava-kodit rakentuvat karkeasta rakennusvaiheesta uutuutta säihkyväksi kodiksi. Olkaahan siis kuulolla!

 

Kommentit (2)
  1. ^ Kukaan normaalilla älyllä/tunneälyllä varustettu ei takertuisi tuohon! Tuliko parempi mieli?

    Ja kyllä, ollaan kuulolla; kuulostaa mielenkiintoiselta! Tsemppiä Coco!

  2. Egologisuus, onko sillä jotain tekemistä psykiatrian kanssa?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *