Minkä valaisimen valitsin?

 

image.jpg

Mummulasta löytyy vaikka mitä!

Tämän nyt taas kovin muodikkaan kultaisen valaisimen tarina on pitkä… lyhykäisyydessään se on ollut aikoinaan suuressa tehtaassa, isäni vanhassa työpaikassa, jonka käytävillä olen minäkin pienenä juossut ja viettänyt aikaa. Nyt valaisin taitaa tulla meidän ruokapöydän yläpuolelle pienen kunnostamisen jälkeen.

Meidän koti näyttää jo nyt ihan erilaiselta tuon valaisimen kera, tuo juuri sitä kaivattua vaihtelua ja erilaisuutta. Minulle on myös tärkeää, että yltäpäältä remontoidusta kodistamme löytyy ripaus jotain vanhaa. Jos oikein tarkkaan katsotte kuvaa näette toisen löytöni, mummulan varastolta löytyi toinenkin valaisin, vihreä läpikuultava Iittalan lasikupu, joka oli myöskin samaisessa tehtaassa ennen muinoin – ukki lupasi kunnostaa myös tämän valaisimen.

Vanhoista esineistä puheenollen, voitin yllättäen huudon vanhasta itämaisesta matosta. Joskus Bukowskilta tekee kyllä mukavia ja edullisia löytöjä, maton hinnaksi tuli vain 37 euroa+kulut. Odotan aika innolla, että saan laitettua kotia kuntoon. Ihastelin justiinsa modernin keittiön ja itämaisen maton toimivuutta tässä kodissa.

Ihanaa lauantaipäivää, me puuhataan terassin kanssa tänään. Onneksi on vasta lauantai! 🙂

/new pendant light !!!

Kommentit (15)
 1. Olen samaa mieltä Uutta&Vanhaa voi yhdistellä keskenään Sisustuksessa.

  Bukowski on Kiehtova&Mielenkiintoinen paikka.
  Tekevät myös Hyvää Asiakaspalvelua, Ilmaiseksi Vanhojen esineiden Hinta-arvioita. 😉

  Kivan Näköinen Lamppu ja Ihana matto.
  Minä Tykkään myös Itämaisista mm. matoista ja olen miettinyt myös Olkkarin mattoa.
  Innostuin myös Keväästä, kasveista Kesäksi ja suunnittelen, valmistelen Puutarha/parveketta. Tytkin mm. Puuritilöitä, hyllyjä ja värejä.

 2. Mullakin on muutama huuto jatkuvasti Bukowskilla aktiivisena. Tällä hetkellä yksi maalaus ja itämainen matto. Saas nähdä, kuinka akan käy! 🙂
  Mahtava huuto! Mikä tuuri! Hassua, että toimituskulut on korkeammat kuin maton hinta. Hih!

  1. Bukowski on tosi koukuttava. 🙂  Ja jooh, kyllä tuli vähän lisähintaa kuljetuksesta, nyt täytyy vain odottaa, että matto joskus saapuu tänne.

   1. Millainen toimitusaika Bukowskilla on?

    1. 1-3 viikkoa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *