Minun arkimeikit

Coco Sweet Dreams

Juttusarja: Kylpyhuoneen kaapilla

 

Howdy ho kamut!

Tässä muutama luottotuotteeni, joita käytän oikeastaan aina. Arkena nämä kulkevat tunnollisesti mukanani.

MAC Fling Eye Brows Crayon Pour Les Sourcils. Sävy on täydellinen, ihan semisti harmaaseen taittuva - toimii! Miinuksia siitä, että loppuu liian nopeasti ja väri katkeilee äärimäisen helposti, kun sitä "ruuvaa" liikaa.

Isa Dora: Light & Shade Eye shadow, sävy 85 Fresco Beige Matte. Tällä saa luonnollisen meikin ja tummempi sävy on ideaali varjostukseen. Sutina käytän MAC 217:aa, paitsi Maj ja Sape sanoivat harjan olevan vähän liian paksu luomivärin sivelyyn. Häivyttämiseen just hyvä, ellei jopa paras.

Lancome Teint Miracle: Sävy 03. Ihana ja levittyy tasaisesti. Ostin tämän, kun törmäsin iki-ihanaan Lauraan, hän suositteli tätä suurella sydämellä, on kuulema monen suosikki.

Chanel huulikiilto. Mikä tahansa neutraalin sävyinen huulikiilto on aina käytössä. Diorin addict Lip Maximicer on myös kovassa käytössä.

YSL valokynä. YSL Touche Éclat, Radiant touch. Sävy 1. En voi elää ilman valokynää, enkä lähde mihinkään, ennen kuin valokynää on lisätty.

YSL poskipuna - paras sävy!!! YSL Créme de blush Fard á Joues Cream blush. Poskipunasta tulee heti terveemmän näköiset kasvot. Sape on tietysti tehnyt tutoriaalin, miten voidemaista poskipunaa kuuluu levittää. Ihana.

Arkimeikit=parhaat meikit. Vaihtelen meikkejä aika tiuhaan tahtiin, mutta sävyt pysyvät aina ennallaan.

Meikkaatteko arkena ja miten paljon? Minulla menee alle 5 minsaa, lähinnä iho kuntoon, kulmiin väriä, poskipunaa, ripsientaivutus, ripsaria ja valmis!

Kommentit

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu)

Voi ihanuus, kiva kuulla että olet ollut meikkivoiteeseen tyytyväinen. Muitakin yhteisiä suosikkituotteita bongaan. Harmi kun tota YSL:n poskipunaa ei enää saa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana Lauski ja tuleva bebe'. <3 kiitos vielä paljon vinkistä! Höh, tosi harmi ettei tuota poskipunaa enää saa, jos sul on mielessä joku vastaava, niin kerro ihmeessä!

Voi hyvin ja tsemii!

annuska2 (Ei varmistettu)

MACin tuotteita kovasti kehutaan, mutta mistä ihmeestä niitä saa hankittua Suomesta muuta kuin Helsingistä (Stockmannilta kaiketi...)?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, stockalta saa ainakin. Turun Stockmannilta olen ostanut omani... 

Taina L.

Mä olen sellainen mainosten orja. Olisihan se hienoa kun voisi tyytyä siihen yhteen meikkivoiteeseen, mutta aina kun tulee uutuus niin pakko ostaa ja testata. Tämä siis meikkivoiteiden ja ripsivärien osalta. Huulimaalina Lipfinity, jota yritän aina metsästää. Meikkaan joka päivä, meikittömyys käy mulle vain salilla, uimassa ja nukkumassa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Meikkivoiteessa mun on helppo pysyä, mut muuten on kiva koklaa erilaisia meikkejä, kunhan on tarpeeksi pigmenttiä ja sävyt luonnolliset.

Heidil (Ei varmistettu)

Käytin pitkään tuota samaa MACin Fling-sävyä kulmille, kunnes löysin tilalle vielä paremman: Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil (sävy blonde) ei katkeile, kestää käytössä paljon kauemmin ja mukana tulee myös harja: http://uk.spacenk.com/arch-brow-sculpting-pencil/MUS300023748.html

Kommentoi