Miten laitan hiukseni arkena...?

Coco Sweet Dreams

Kun ilmat eivät ole pyöräilyyn suotuisat menen autolla töihin. Tälläiset päivät ovat periaatteessa luksusta, kun aamuihin jää enemmän aikaa ja fiilis on ainakin ulkoisesti parempi, kun on aikaa laittautua.

Ajattelin hyvin yksinkertaiseen tyyliini kertoa miten tämän polkkatukkani usein laitan.

En ole kovinkaan uskollinen yhdelle tuotesarjalle, vaan palan halusta kokeilla uusia juttuja. Nämä pari hiustuotetta on kuitenkin pysynyt matkassa mukana, enemmän tai vähemmän jo useamman vuoden.

Muistatteko Gossip Girlin, It´s got to be got2b gossip girl -mainoksen? Tämä on löytynyt ensimmäistä kertaa juuri niiltä ajoilta ja tähän hiusvoiteeseen liittyy hyviä muistoja. En muista tarkalleen mitä, mutta tästä tulee jotenkin nostalginen olo ja ihana fiilis. Asuttiin muistaakseni keskustassa ja oli hyvä meno ja meininki. Käytän tiettyjä tuotteita tai vaatteita erityisesti niihin liittyvien hyvien muistojen takia. Olenkohan yksin tämän tapani kanssa?

Heti suihkun jälkeen sivelen latvoihin tätä Schwarzkopfin got2b smooth `n chic smoothing lotion:ia.

Tämän jälkeen suihkautan Balmainin Salt Spraytä käsien kautta hiuksiin. Pari kolme suihkausta käsiin riittää. Puristelen tuotetta hiuksiin, lähinnä latvoihin tätäkin.

Erityisesti viikonloppuisin laitan paplarit päähän jä hengailen ne päässä koko aamun ja annan hiusten kuivua omaa tahtia.

Välillä kuivaan  pyöröharjalla pyyhekuivat hiukset hiustenkuivaajalla. Olen löytänyt ensimmäistä kertaa hyvän harjan, GHD:n Natural Bristle Radial brush, jolla muotoilen ihan kevyesti hiuksia tällä tapaa:

Perussetti:

Vähän meikkiä ja valmis. Lomalla kun olen, niin vähän innostuin ja tein teille pienen esittelyn perusmeikistäni. Palataan siihen sitten myöhemmin, toivottavasti teitä kiinnostelee.

Jeppisjepulis. Onko siellä muita kesälomalaisia?

/my everyday hair.

 

Kommentit

milkainnamaaria (Ei varmistettu) http://milkainnamaaria.blogspot.fi/

Noi hiukset pukee sua niin hyvin! Perfect match ;-) Oon itsekin haaveilut polkkatukasta jo pidemmän aikaa, mutta mun hiukset on sen verran kiharat, ettei hermot ja aika riittäisi sen laittamiseen, blaah!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Voi kuule, sä oot onnekas kiharine hiuksinesi... Mulla on ihan piikkisuorat ja niitä saa olla aina väkertämässä. 

Iinaaj (Ei varmistettu)

Minkä kokoinen sinulla on tuo ghd:n harja ? Ajattelin tilata samanalisen mutta arvon koon 2 ja 3 välillä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun harja on kokoa 2. :) en voi muuta kuin suositella harjaa, tosi näppärä. Jos sul on pidemmät hiukset, niin varmaan koko 3 vois olla parempi...?

Iinaaj (Ei varmistettu)

Mulla on vähän pidemmät kun sulla, just ja just olkapäille että ehkä otan koon 3 :) Kiitos !

heidill (Ei varmistettu)

Hei! Mistä vimppojen kuvien kaunis pitsipaita? Olen hulluna pitsiin ;)

Kommentoi