Miten laitan hiukseni arkena…?

Kun ilmat eivät ole pyöräilyyn suotuisat menen autolla töihin. Tälläiset päivät ovat periaatteessa luksusta, kun aamuihin jää enemmän aikaa ja fiilis on ainakin ulkoisesti parempi, kun on aikaa laittautua.

Ajattelin hyvin yksinkertaiseen tyyliini kertoa miten tämän polkkatukkani usein laitan.

P6300072.JPG

En ole kovinkaan uskollinen yhdelle tuotesarjalle, vaan palan halusta kokeilla uusia juttuja. Nämä pari hiustuotetta on kuitenkin pysynyt matkassa mukana, enemmän tai vähemmän jo useamman vuoden.

Muistatteko Gossip Girlin, It´s got to be got2b gossip girl -mainoksen? Tämä on löytynyt ensimmäistä kertaa juuri niiltä ajoilta ja tähän hiusvoiteeseen liittyy hyviä muistoja. En muista tarkalleen mitä, mutta tästä tulee jotenkin nostalginen olo ja ihana fiilis. Asuttiin muistaakseni keskustassa ja oli hyvä meno ja meininki. Käytän tiettyjä tuotteita tai vaatteita erityisesti niihin liittyvien hyvien muistojen takia. Olenkohan yksin tämän tapani kanssa?

Heti suihkun jälkeen sivelen latvoihin tätä Schwarzkopfin got2b smooth `n chic smoothing lotion:ia.

Tämän jälkeen suihkautan Balmainin Salt Spraytä käsien kautta hiuksiin. Pari kolme suihkausta käsiin riittää. Puristelen tuotetta hiuksiin, lähinnä latvoihin tätäkin.

P6300076-tile.jpg

Erityisesti viikonloppuisin laitan paplarit päähän jä hengailen ne päässä koko aamun ja annan hiusten kuivua omaa tahtia.

Välillä kuivaan  pyöröharjalla pyyhekuivat hiukset hiustenkuivaajalla. Olen löytänyt ensimmäistä kertaa hyvän harjan, GHD:n Natural Bristle Radial brush, jolla muotoilen ihan kevyesti hiuksia tällä tapaa:

P6300083.JPG

P6300085.JPG

Perussetti:

P6300126-tile.jpg

Vähän meikkiä ja valmis. Lomalla kun olen, niin vähän innostuin ja tein teille pienen esittelyn perusmeikistäni. Palataan siihen sitten myöhemmin, toivottavasti teitä kiinnostelee.

P6300129-tile.jpg

Jeppisjepulis. Onko siellä muita kesälomalaisia?

/my everyday hair.

 

Kommentit (6)
  1. Hei! Mistä vimppojen kuvien kaunis pitsipaita? Olen hulluna pitsiin 😉

  2. Minkä kokoinen sinulla on tuo ghd:n harja ? Ajattelin tilata samanalisen mutta arvon koon 2 ja 3 välillä 🙂

    1. Mun harja on kokoa 2. 🙂 en voi muuta kuin suositella harjaa, tosi näppärä. Jos sul on pidemmät hiukset, niin varmaan koko 3 vois olla parempi…?

      1. Mulla on vähän pidemmät kun sulla, just ja just olkapäille että ehkä otan koon 3 🙂 Kiitos !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *