Miten menee?

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Huh ja hei!

Ei saa valittaa, mutta joskus se tekee vain niin hyvää. Vähän niin kuin riitely puhdistaa ilmaa, on valittamisellakin hyvätkin puolensa. Tiedättekö päiviä, kun heti aamusta alkaen kaikki menee jotenkin uskomattoman täydellisesti pieleen. Pienen pieniä juttuja, kuten kotiin jäänyt puhelin, myöhästymisiä, huonoa kahvia, migreeni, nyrpeitä ihmisiä, parkkipaikalle tiputettu uusi ruukkuja ja sitä rataa. Ainakin minulle sattuu ja tapahtuu tylsiä asioita yhdessä sumassa, sellainen päivä oli eilen.

Tänään onkin ollut mahtava päivä, erilainen kuin eilen. Tosin olin itku kurkussa jo kello yhdeksän aamulla, kun esikoiseni vietti kouluuntutustumispäivää. Tilaisuudessa saimme tietää mille luokalle lapset menevät ja meille vanhemmille kerrottiin kaikenlaiset käytännön asiat. Kääk!

Miten se pieni mieheni, joka vielä eilen tuhisi pienessä käärössään, menee ihan pian kouluun? Hän seisoi siellä luokkajonossa niin pienen näköisenä, toki onhan ne alakoululaisetkin vielä ihan minejä ja hyvä niin. Toivottavasti heillä ei ole kiire kasvaa, olisivat lapsia mahdollisimman pitkään.

Kuvassa se uusi parkkipaikalle tipahtanut ruukkuni. Se on MENUn ja istutin siihen pieniä kotkansiiven alkuja, näiden lisäksi löysin kaupasta banaanipuun (!), how cool is that!?! Toivottavasti näistä molemmista kasvaa oikein reheviä kasveja. Suvi muuten vinkkasi komeasta Sinisarjasta, tätä meinaan löytää jostakin myös meille – todella kaunis ruukkukasvi! Ruukkuistutukset  kannattaa mielestä sijoittaa omiin ryhmiin terassille, lopputulos on samalla selkeä ja näyttävä – sama sääntö pätee kaikenlaisissa asetelmissa.

Paljon ideoita pää täynnä. Nyt musiikkia soimaan, tuoksukynttilään tuli ja fiilistelemään. Lapset jo nukkuu ja kotona on ihanan rauhallista. Valoisaa, mutta samalla hämärää – just sopivaa hengähtää hetkeksi.

Iiiihanaa viikkoa!

/new stuff for terrace

Kommentit (2)
 1. Hei,
  huomasin eilen Glorian kodissa jutun kodistanne. Ihana. Ja kiitos tyylikkäästä blogistasi!

 2. Kivan Näköisiä Ruukku ja kasvit. Tykkään 😉
  Minullekkin sattuu ja taphtuu Päivien aikana. Joskus tuntuu kun koko päivä menisi pilalle, kaikki mihin ryhtyy menevät mönkään….odottaa vain että Päivä loppuisi.
  Pudottelen tavvaroista käsistäni…millloin Lasi särkyy, milloin kaakaot kaatuvat jne.

  Lapset Kasvavat…Nyyh…Elämä menee eteenpäin. Miten Me Vanhemmat emme Vanhene? 😉

  Huonot ja Paremmat Päivät kuuluvat Elämään.
  Kivaa ja Nautinnollista Arkea. Arvosta Pieniä Ihania Asioita&Juttuja Elämässä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *