Miten pidät kodin siistinä kiireisenä viikkona?

 

image.jpeg

image_48.jpeg

image_6.jpeg

Vastaus kysymykseen on: et mitenkään. Mutta!

Minulla on pari kikkaa joilla voit huijata itseäsi. Tärkeintä on keskittyä eteiseen. Sinne saapuu aina ensimmäisenä ja se määrittelee millä fiiliksillä saavut kotiin. Lisäksi eteiset ovat kompakteja tiloja, jotka on helppo siivota nopeasti. Kaiken a ja o on siis pitää eteinen aina fiininä. Eteisen jälkeen et todennäköisesti enää keskity ympärillä vallitsevaan sotkuun vaan rullaat vaan eteenpäin, koska se kiire.

  Jos mahdollista niin eteisen jälkeen yritän keskittyä kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Mukavalta tuntuvassa kodissa ensiarvoisen tärkeää on myös tuoksut. Osta mahdollisuuksien mukaan luksustuoksukynttilöitä ja polta niitä usein, myös kesällä. Varsinkin ruoanvalmistuksen jälkeen on kiva puhdistaa huoneen tuoksua tuoksukynttilöillä. Tämän hetken suosikkini ovat Skandinavisk:in kynttilät, joiden tuoksut ovat aina onnistuneita! 

Kaikki muutkin näppärät siivousvinkit otetaan ilolla vastaan!

Kommentit (6)
  1. Vieläkö saa toivoa postausaiheita? 🙂 Puutarhaideoita! Omasta pihastasi ja vaikka ihan linkkejä mistä inspiraatiota ammennat. Meillä nimittäin kans menossa iso remontti ja piha myllättiin siinä samassa salaojien takia. Nyt tarttis kovasti inspiraatiota istutuksiin ja kasvivalintoihin.

  2. Minulla myös käytössä kertakäyttöiset siivousliinat(kosteat) ihan täydellinen keksintö.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *