Miten seuraat minua?

Coco Sweet Dreams

Olen viihtynyt hyvin Lilyssä jo reilun puolen vuoden, aika menee älyttömän nopeasti. Parhaiten sen oivaltaa kun noita jälkikasvuja seuraa. Poikani on jo niin iso, haluaisi jo kouluunkin. Kyselee päivittäin: "Koska minusta tulee aikuinen?" Vauvasta on tullut pienen pieni tyttö, hän ei vielä tiedä pitäisikö kontata vai mitä tässä pitäisi tehdä. Hytkyy vain siinä konttausasennossa hölmönä. Me ollaan pojan kanssa konttailtu pitkin lattioita ja näytetty mallia miten pääsisi eteenpäin. Näin ne päivät nykyään meikkiksellä vierähtää. Terkkuja vaan!

Asiani oli se että ajattelin muistuttaa teitä miten seuraat palstaani helpoiten. Minut ja postaukset löydät:

Facebookista

Blogilistalta

Bloglovinista

ja vielä Twitteristä. Sitä olen ollut vähän laiskimus käyttämään.

Lilyyn rekisteröitynyt käyttäjä voi tosi helposti seurata palstaa klikkaamalla klemmarin kuvaa vasemmalta yläpalkista

Postauksen kuvat otti Mona, kiitos kultainen!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä olen niin aataminaikainen, etten tajua noita blogiseuraustapoja et mitä meinaavat. Niinpä aika perinteisesti naputan osoitteen ja siten seuraan elämääsi. Yksi hyvä aihe olisikin käsitellä kaikenmaailman bloglovineja ja twittereitä kun ei niistä mitään tajua ;)

-H (Ei varmistettu)

Olet niin söpöinen :)

Mona
www.monasdailystyle.com

Murunen <3 <3 Tuo ylempi kuva on kyllä jotain NIIIN söpöä. Arvaa vaan millasen onnen hymyn se saa katsojassakin <3 Ihana. Tuota pitää käydä kurkkimassa aina jos on hiukankaan huono mieli:) Toinen on maailman symppiksin <3

N (Ei varmistettu)

Hei, kertoisitko vähän tuosta kamerastasi! Se näyttää niin näpsäkältä, että kuulisin siitä mielelläni lisää varsinkin nyt kun haaveilen uudesta kamerasta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, se on myös yksi oiva tapa. Noilla muilla pystyy seurailee useampia blogeja ja näet päivitykset nopeasti jne.

-H, kiitos! Itsekin pidän noista kuvista, hymyni on niin aito ja se tuo kivat muistot.:)

mona murunen! Kiitos, olit hyvä kuvaaja ja hauskaakin oli! 

N, mun vanhan blogin puolelta löytyy siitä juttu, mutta voin uusia sen täällä lilyn puolella asap! 

Kommentoi