Miten sinä lisäät jaksamista arkeesi?

P8040059.JPG

P8040067.JPG

P7030246.JPG

P7020039.JPG

P8040101.JPG

Poju on nyt ylpeä eskarilainen ja tyttö leikkii päiväkodissa jo isojen puolella. Vauhtiveikkoja ovat molemmat ja kasvavat hurjan nopeasti, ei noiden kasvussa meinaa pysyä perässä! Meidän arki rullaa tällä hetkellä täyttä vauhtia, päivät täytyy aika tarkkaan aikatauluttaa. Olen niin tottunut siihen, että kaikenlaista on kokoajan menossa: harrastuksia, projekteja, blogia, maalausta, vaikka ja mitä. Joka päivä täytyy kuitenkin pysähtyä ja relata, kuunnella omia ajatuksia.

Haluaisin kuulla mahdollisimman monen äidin/isän vinkit, miten lisäät omaa jaksamistasi arjen keskellä?

Minulle ehkä tärkeintä on se, että pääsen työpäivän jälkeen, tai vaikka pojun jalkapallon aikana juoksemaan. Satoi tai paistoi. Joskus nyrkkeilen kohti pimeää syysilmaa ja kiroilen. Juoksen vielä kovempaa ja se tuntuu hyvältä. Urheilu on ehdottomasti se minun pakopaikkani… ja suihku ja valkoinen puuvillayöpukuni. Tärkeintä on olla yksin hetken, se antaa hurjasti voimia. Aina, AINA löytyy aikaa itselleen.

Netistä löytyy muuten todella paljon erilaisia rentoutumis ja meditaatio äänitteitä, tätä kuuntelen toisinaan.

Lempeetä loppuviikkoa, voikaa hyvin!

 

Kommentit (6)
  1. Yhteinen kahvihetki miehen kanssa aina päivällisen jälkeen. Istumme lattialla tai olkkarin pöydän ääressä. Lapset pörräävät ympärillä ja kiipeilevät päällä läheisyyttä tankaten, päiväkotipäivän jälkeen. Keittiö puunataan vasta iltasella, jotta koko perhe saisi arjessa yhteisen hetken päivittäin. Aika pysähtyy hetkeksi. <3

  2. Hevoset ja ratsastus. Tallilla aikaa saattaa vierähtää useampi tunti, mikään ei ole niin hyvää terapiaa kuin hevosen harjailu, silittely ja halailu. Joskus kovan stressin keskellä se laukaisee jonkun itkunapinkin mutta sehän ei haittaa 🙂 metsässä köpötellen voi vain nauttia rauhasta ja ajan kulumisesta, kentällä koulua vääntäen ei ehdi suoda ajatusta millekään muulle kuin sille sekunnille ja liikkeelle mitä juuri silloin tekee. Ja hikikin tulee vaikkei sitä tule ajatelleeksi urheiluksi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *