#muntyyli ja matkalahjakorttia

kuva-3.JPG

nimetön.jpg

Kaupallinen kampanja, Yhteistyössä Perlana

Kertoilin aikaisemmin siivoustottumuksistani ja mainitsin siinä sivussa, etten pese useinkaan arkipyykkiä. Mieheni tykkäilee siitä hommasta, joten olen kiltisti antanut ohjat hänen käsiinsä. Tykkään kuitenkin ripustaa puhtaita pyykkejä – siinä on sellaista uuden alun tuntua. Raikkautta ja puhtautta. Viikkailen ja järjestelen vaatteet kaappiin oikein mielelläni. Meillä taitaakin olla pyykkihommat aika kivasti jaettu.

Minulta löytyy muutamia todella arvokkaita vaatteita, jotka pesen ehdottomasti itse. Minusta on ihanaa huoltaa niitä huolella ja rakkaudella, jotta vaatteiden käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä.

Kodinhoidon mielekkyys on paljon kiinni välineistä ja puhdistusaineista, jos minulta kysytään. Sain nyt ilokseni tutustua yhteistyössä Perlanan Black-pesuaineeseen ja pyykkikone on pyörinyt tiuhaan tahtiin – pesukoneen tuttu hurina on muuten yksi maailman rauhoittavimmista äänistä.

Perlanan blackilla olen pessyt laadukkaita mustia vaatteita, mutta myös minulle mieluisia raitapaitoja. Pesuaineessa ei ole pikmenttiä, joka vaatteita mustaisi, joten se soveltuu mustavalkoisille vaatteille oikein mainiosti! Minä nimittäin olen usein pähkäillyt millä mustavalkoiset vaatteet kannattaa pestä.

Pesuainetta ei ole tarkoitettu lapsiperheen massapyykkiin, vaan laatuvaatteille joiden haluaa myös pysyvän laatuvaatteina. Suomalaiset kuulema käyttävät supertehokkaita aineita pyykinpesuun, jotka syväpuhdistavat ja samalla kuluttavat vaatteiden kuituja todella paljon. Perlana on tuote, joka kyllä pesee pyykin puhtaaksi, mutta samalla huoltaa kuituja.

P4130202.JPG

 

Pidemmittä puheitta: Perlanalla on käynnissä ”Mun tyyli” -kisa, jossa voi voittaa 500€ matkalahjakortin! Kilpailun ideana on päästää tyylitaiturit esittelemään tyylinsä joko lataamalla kuva Facebookiin tai tägäämällä kuva Twitterissä tai Instagramissa #perlanablack, #perlanacolor tai #perlanasport.

 

Nyt siis asukuvia latailemaan ja kohti uutta viikkoa. Onnea kisaan!

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *