Muodonmuutos

71127200-C595-4AE7-A868-1E161A727AC2.jpeg

Nuorena tai oikeastaan jo ihan pienenä minulla oli tapana järjetellä lapsuudenkotini huonekalut täysin uuteen uskoon. Vanhempani ovat olleet aina todella myötämielisiä tempauksilleni ja antaneet minun toteuttaa itseäni näiden innostuksieni vallitessa. Muistan katselleeni televisio-ohjelmia siihen aikaan ja innostuneeni elokuvien ja sarjojen sisustuksista yhtä paljon, kuin nyt innostun myös sisustusartikkeleista.

Tällä viikolla porukat ovat olleet muilla mailla ja olen katsellut nurkkia siihen malliin, että olisi kiva taas muunnella paikkoja. Kaikki on tietysti lähtenyt tavaroiden karsimisella äitini tykkää hamstrata kaikenlaista muistoesinettä ehkä liiakseenkin joka paikkaan. Pakkasin niin sanotut pölynkerääjät laatikkoon säilöön ja yksinkertaistin kaiken.

Lapsuudenkodin yksi ihanimmista paikoista on iso kakkosolohuone, josta avautuu mustat liukuovet suurelle terassille. Kesäilmojen vallitessa vein huonekasvit tähän tilaan ja siitä tuli heti ihana eloisa. Avasin molemmat pariovat sepposen selälleen ja nyt koko talo vaikuttaa suuremmalta.

2B00FAF7-17C6-4B9D-A8A1-22E50B11FB7C.jpeg

3A8FA476-A0BE-413F-A6F2-62CCDC9E16DD.jpeg

Makuuhuoneen riisuin senkin mahdollisimmam avaraksi. Vaihdoin valkoiset vastapestyt lakanat, taustalle liudan muhkeita tyynyjä ja taidetöitä laitoin avohyllylle. Yksinkertaistamisella tämäkin huone on kesäisen kepeä enkä malta odottaa, että pääsen nukkumaan.

7D8D7AA3-D2BE-423E-8DA5-D438AA229020.jpeg

Ehkä paras sisustusvinkki on loppupeleissä juurikin tavaroiden karsiminen ja huolellinen siivous. Puhtaat vuodevaatteet, raikas sisäilma ja tärkeimmät esineet esille –  sillä pääsee jo tosi pitkälle.

 

Ja hei muuten! Talolla on tapahtunut jo vaikka mitä, kannattaa seurata instastoriesin puolelta mitä sinne on saapunut juuri hetki sitten. 

 

Valoisaa viikonloppua!

 

Kommentit (3)
  1. windows product key
    6.6.2018, 04:25

    I think this is an informative post and it is very useful and knowledgeable. I really enjoyed reading this post. big fan, thank you!

  2. Niin kaunista! Sun sisustuskuvat tekee mulle samaa mitä sisustuslehdet sulle. Tekee aina mieli uusia koko kämppä!! 🙂

    1. Kiitos kaunis! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *