Muutama lempikuva vuodelta 2013

Coco Sweet Dreams

Tuntuu siltä, että tänä vuonna olen löytänyt sen oman tyylini niin sisustus kuin muotijutuissa. Joka puolelta tulee satoja trendijuttuja ja tyylejä - niihin lähtee helposti mukaan ja tippuu hetkeksi ihan väärälle raiteelle. Mutta minä olen pysynyt aika hyvin nyt raiteilla. Esimerkiksi shoppailukulttuuri vaatteiden osalta on kääntynyt ihan toiseen suuntaan... vähempi on parempi ehdottomasti.

Halusin ehdottomasti tämän remonttiaikaisen kuvan joukkoon. Se oli yhtä aikaa kamalaa ja ihanaa aikaa. Uuden odottaminen on inspiroivaa ja laittaa mahaan perhosia. Toisaalta odottaminen on kamalaa ja vielä jos kaikki ei mene ihan nappiin, kuten meillä ei mennyt monikaan. Mutta nyt on lattia lämmin, takassa palaa tuli ja seinät ovat pystyssä...

Tänä vuonna olen ottanut ihan relax vaan ja oppinut olemaan panikoimatta ihan kaikesta. Hyvin mennöö. Olen löytänyt tai ainakin löytämässä jonkinlaista sisäistä rauhaa, pidempiä hermoja ja hengittämään oikein. Olen oppinut tykkäämään itsestäni enempi, kuulostaa ihan hassulta?

Blogista olen todella ylpeä. Olen päässyt sen kanssa ihan uskomattomiin paikkoihin ja hetkiin. Eniten tykkään siitä, että olen löytänyt oikein paikan jakaa luovuutta ja etsiä inspiraatiota.

Suurin kiitos teille lukijoille, että olette pysyneet matkassani mukana ja toivottavasti pysytte jatkossakin. Sanomattakin on selvää, että olette ihan äärimäisen fiksua porukkaa, en muista nyt yhtään ilkeää kommenttia vaan enemmän tai vähemmän kaikki ovat olleet asiallisia.

Nyt kun ajattelen, niin olen jakanut teille todella paljon elämästäni. Niin suurta surua kuin ilojakin. Elämä se jaksaa yllättää ihan joka päivä. Pian on joulu ja me odotellaan sitä lasten kanssa innolla. Sitä lasten riemua ja jännitystä on hauska seurata.  Poju nukkuu lelukuvastojensa kanssa ja tyttö availee super innoissaan ensimmäistä suklaakalenteriaan, äitin tyttö.

Nyt on kyllä kaikin puolin hyvä fiillis, ihan kunnon taagi bössis (katsoin sanakirjasta).

Jatketaan ja paljon peukkuja teille ihanat.

/some of my favourite pictures from 2013

 

 

Kommentit

Iduuuuua (Ei varmistettu)

<3! Ihania kuvia ja ihana sinä. Etenkin belliini kuva on ihana, kuin jostain muotilehdestä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, vau. Kiitos! <3

Elin (Ei varmistettu)

Sä oot tosi suloinen! Tusen tack blogistasi

Coco
Coco Sweet Dreams

Tusen tack kun olet täällä!:) 

SandyLadolcevita (Ei varmistettu) http://ladolcevitadisandy.blogspot.fi

Ihania kuvia. Joko sitä saa muuten onnitella, vai ovatko vanhat silmäni ihan pettäneet? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, mä luulen et sun silmät ovat nyt pettäneet jossain asiassa?

SandyLadolcevita (Ei varmistettu)

No kas kun minä olin ihan näkevinäni vauvamasun tuossa Picknic-postauksen kuvassa... Silmälääkäriin mars...

.Tiia

Ihanan positiivinen postaus, ja ihanan positiivinen sinä :).

Mukavaa joulun odotusta!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hihii, kiitos samoin!:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, sitä samaa teille! Ihanaa kun käyt blogissani. :)

Liina / VillaIlona (Ei varmistettu) http://villailona.blogspot.fi/

Aivan ihana postaus!
Olen blogisi uusi lukija - tykkään sun tyylistä tosi paljon:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos tuhannesti! Ja tervetulloo. :)

Jonttu (Ei varmistettu)

Ihana tuo kuva remontin vuoksi tyhjänä olevasta tilasta. Niin inspiroiva. Minulla lähti heti ajatukset laukkaamaan, miten itse sisustaisin tuon tilan ja tekisin siitä kodin. Teillä on ihanan isot ikkunat ja kaunis luminen maisemakin vielä tuossa kuvassa.

Viimeinen kuva sitten taas on erittäin onnistunut ja omaperäinen. Kengät näyttävät söpöiltä tuossa paitojen päällä. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Miten sä muuten sisustaisit tilan? Meidän olkkari on vielä vaiheessa sisustuksen osalta. Isot ikkunat aika paljon hankaloittaa huonekalujen sijoittelua...

phocahispida

Kiitos itsellesi! Olet toiminut inspiraationani vuosien varrella siinä että yhden tai kahden äiti voi pitää itsensä tyylikkäänä ja kotinsa kauniina sekä (ainakin silloin tällöin) siistinä (tuskinpa teilläkään aina siistiä on :).

Coco
Coco Sweet Dreams

Ihana sinä. :) juuei, meillä ei todellakaan ole aina siistiä, mutta siihen pyrin ihan oman mielenterveyden vuoksi... Mun ajatukset tai mikään ei juokse jos on kauhee sotku. Pidän tietyt jutut suhteellisen siistinä, keittiö ja kylppäri - muualla on enemmän tai vähemmän kaaosta. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana koti, ihania kuvia! Mistä mahtaa olla tuo teidän lattia? Pidän siitä kovin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Meidän lattia on Upofloorin Tammi Nature, Marble Matt Kartano, 188x2266.

kiitti!

Beatris (Ei varmistettu) http://boulevardofbeatris.blogspot.fi/

Suloisia kuvia! Tuo takan vieressä oleva nurkkaus näyttää niiiin mukavalta :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Takan vierusta on mun lempipaikkoja. <3

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

Ihana kirjoitus. Ennen kaikkea, Henna, kiitos sinulle kun olet jakanut tuon kaiken meidän kanssa. Sä olet ihana kun oot niin aito ja lämpöinen tyyppi! Sen olen sen pannut monesti merkille. :)
Ihanaa että olet löytänyt tyylisi ja kiva kun kerroit että tykkäät nykyään itsestäsi enemmän (se on kuitenkin loppujenlopuksi kaikkein tärkeintä). &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Annika, ihanasti sanottu, tattista! Ois tosi kiva nähdä joskus, asutaan kuiteski Turussa tai sen lähellä. Täytyy viestitellä. Joku sisustuskauppakierros ja skumppalasillinen vois olla hyvä idea. :))

Annika / valentine's afternoon (Ei varmistettu) http://valentinesafter12.blogspot.fi/

No todellakin, se on ollut tässä puolin ja toisin mielessä jo niin pitkään. Mä laitan sulle hei meiliä :) Pus!

Ihana sinä! Kiitos kun jaksat kirjoitella ja kuvata, täältä saa paljon inspiraatiota.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis! Toivoisin, että saisin kuvata enemmänkin ja toiveissa on että ehtisin tekemään videopostauksia, olen vaan niin ärsyttävän itsekriittinen videojutuissa, että kaiken oppimisessa menee hetki.

suvi m
suvi m

Kiitos sinulle upeasta blogista. Täältä saa aina inspiraatiota. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hey, kuule samat sanat! :) 

xHenna (Ei varmistettu)

Ihana kirjoitus! Olet lempibloggaajiani ja on ollut ihana seurata elämääsi täältä blogin kautta ja Instagramissa. Olen itsekin oppinut tänä vuonna, että vähempi on parempi ja uudelle vuodelle ajattelin asettaa tavoitteen rentoutua enemmän ja hääräillä vähemmän. :)

Emppu / Valkoista & Makeaa (Ei varmistettu) http://www.valkoistajamakeaa.blogspot.fi/

Itte oot ihana :-)
Sun blogista huokuu sellainen rauha ja levollisuus, että eihän täältä voi olla päivääkään pois &lt;3 Tykkään kovasti sun tyylistä niin pukeutumisen kuin sisustamisenkin osalta, ja kyllä näkee, että olet todella löytänyt tyylisi (tosin musta tuntuu, että sun tyyli on aina ollut niin upea!). Ihanaa joulun odotusta siis teille! &lt;3

KatriA (Ei varmistettu) http://alchemyofmystyle.blogspot.fi

Voi kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogista! Arvaas miten mulle kävi kun laitoit tällaisen postauksen vuoden kuvista? Noh, innostuin selaamaan koko vuoden postaukset läpi. Ja toisena iltana edellisen vuoden…Hih, ei voi sanoa muuta kuin inspiroiduin ihan hurjasti uudelleen kaikesta näkemästäni. Olet kyllä ihan mestari taltioimaan tunnelmia, niin sanoin kuin kuvinkin. Harvoin kommentoin, mutta nyt halusin ihan erityisesti kiittää aivan ihanasta blogistasi! &lt;3

Kommentoi