Muutama lempikuva vuodelta 2013

lempi2.jpg

elosyys2.jpg

kultaajapalmuja.jpg

elosyys10.jpg

Tuntuu siltä, että tänä vuonna olen löytänyt sen oman tyylini niin sisustus kuin muotijutuissa. Joka puolelta tulee satoja trendijuttuja ja tyylejä – niihin lähtee helposti mukaan ja tippuu hetkeksi ihan väärälle raiteelle. Mutta minä olen pysynyt aika hyvin nyt raiteilla. Esimerkiksi shoppailukulttuuri vaatteiden osalta on kääntynyt ihan toiseen suuntaan… vähempi on parempi ehdottomasti.

P1017628.JPG

Halusin ehdottomasti tämän remonttiaikaisen kuvan joukkoon. Se oli yhtä aikaa kamalaa ja ihanaa aikaa. Uuden odottaminen on inspiroivaa ja laittaa mahaan perhosia. Toisaalta odottaminen on kamalaa ja vielä jos kaikki ei mene ihan nappiin, kuten meillä ei mennyt monikaan. Mutta nyt on lattia lämmin, takassa palaa tuli ja seinät ovat pystyssä…

p1010155_0.jpg

elosyys14.jpg

Tänä vuonna olen ottanut ihan relax vaan ja oppinut olemaan panikoimatta ihan kaikesta. Hyvin mennöö. Olen löytänyt tai ainakin löytämässä jonkinlaista sisäistä rauhaa, pidempiä hermoja ja hengittämään oikein. Olen oppinut tykkäämään itsestäni enempi, kuulostaa ihan hassulta?

P1012964.JPG

elosyys25.jpg

lempi.jpg

Blogista olen todella ylpeä. Olen päässyt sen kanssa ihan uskomattomiin paikkoihin ja hetkiin. Eniten tykkään siitä, että olen löytänyt oikein paikan jakaa luovuutta ja etsiä inspiraatiota.

lempi1.jpg

lempikuva_2.jpg

Suurin kiitos teille lukijoille, että olette pysyneet matkassani mukana ja toivottavasti pysytte jatkossakin. Sanomattakin on selvää, että olette ihan äärimäisen fiksua porukkaa, en muista nyt yhtään ilkeää kommenttia vaan enemmän tai vähemmän kaikki ovat olleet asiallisia.

Nyt kun ajattelen, niin olen jakanut teille todella paljon elämästäni. Niin suurta surua kuin ilojakin. Elämä se jaksaa yllättää ihan joka päivä. Pian on joulu ja me odotellaan sitä lasten kanssa innolla. Sitä lasten riemua ja jännitystä on hauska seurata.  Poju nukkuu lelukuvastojensa kanssa ja tyttö availee super innoissaan ensimmäistä suklaakalenteriaan, äitin tyttö.

Nyt on kyllä kaikin puolin hyvä fiillis, ihan kunnon taagi bössis (katsoin sanakirjasta).

Jatketaan ja paljon peukkuja teille ihanat.

/some of my favourite pictures from 2013

 

 

Kommentit (29)
  1. Voi kiitos sinulle ihanasta ja inspiroivasta blogista! Arvaas miten mulle kävi kun laitoit tällaisen postauksen vuoden kuvista? Noh, innostuin selaamaan koko vuoden postaukset läpi. Ja toisena iltana edellisen vuoden…Hih, ei voi sanoa muuta kuin inspiroiduin ihan hurjasti uudelleen kaikesta näkemästäni. Olet kyllä ihan mestari taltioimaan tunnelmia, niin sanoin kuin kuvinkin. Harvoin kommentoin, mutta nyt halusin ihan erityisesti kiittää aivan ihanasta blogistasi! <3

  2. Emppu / Valkoista & Makeaa
    11.12.2013, 18:42

    Itte oot ihana 🙂
    Sun blogista huokuu sellainen rauha ja levollisuus, että eihän täältä voi olla päivääkään pois <3 Tykkään kovasti sun tyylistä niin pukeutumisen kuin sisustamisenkin osalta, ja kyllä näkee, että olet todella löytänyt tyylisi (tosin musta tuntuu, että sun tyyli on aina ollut niin upea!). Ihanaa joulun odotusta siis teille! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *