Muutama pikakuva päivästäni

Coco Sweet Dreams

Meikkis kuvailee tätä nykyä vallan peltoja. Mielestäni ne ovat vaan hurjan kauniita, näyttävät loputtomilta. Toivoisin että juuri leikatut hiukseni olisivat enemmän vivahteikkaan vehnäpellon sävyiset. Aurinko on polttanut hiukseni ihan vitivalkoisiksi, niin käy joka kesä.

Tänään on ollut hyvin tavallinen päivä. Ollaan oltu vallan mummin ja ukin luona, meidän tuleva koti löytyy siis aika läheltä mummilaa. Poju kävi kerhossa ja teki porkkanan. Minä olen ajellut, katsellut huonekaluja, valvonut työmaata ja chillaillut vauvan kanssa.

Remontti tuntuu edistyvän hitaasti, mutta varmasti. Olen ihan malttamaton sen kanssa. Uskallan sanoa että siitä tulee kiva!

Ollaan kuulolla...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

IIIIHANA porkkana :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinulla on upea valkoinen talolyhty jonka ostamista olen suunnitellut pitkään : ). Mietityttää vain, että nokeentuuko lyhty sisäpuolelta? Aurinkoista syksyn jatkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, poika kiittää! :)

vierailija, ei ole nokeutunut vielä yhtään. Olen polttanut pöytäkynttilöitä paljon, kannattaa valita sellainen joka ei savuta paljon. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itsellänikin tahtoo kesäisin aurinko paahtaa hiukseni blondiksi. Keväällä kampaajani vinkkasi L'anzan Color-preserving Trauma Treatmentista, jonka moninkertaisen UV-suojan ansiosta olen saanut läpi kesän säilyttää hiusteni kauniin punartavan vaalen sävyn : )

Kommentoi