Muutama pikakuva päivästäni

p1013068.jpg

p1013084.jpg

p1013081-tile.jpg

p1012610.jpg

p1013104-tile.jpg

Meikkis kuvailee tätä nykyä vallan peltoja. Mielestäni ne ovat vaan hurjan kauniita, näyttävät loputtomilta. Toivoisin että juuri leikatut hiukseni olisivat enemmän vivahteikkaan vehnäpellon sävyiset. Aurinko on polttanut hiukseni ihan vitivalkoisiksi, niin käy joka kesä.

Tänään on ollut hyvin tavallinen päivä. Ollaan oltu vallan mummin ja ukin luona, meidän tuleva koti löytyy siis aika läheltä mummilaa. Poju kävi kerhossa ja teki porkkanan. Minä olen ajellut, katsellut huonekaluja, valvonut työmaata ja chillaillut vauvan kanssa.

Remontti tuntuu edistyvän hitaasti, mutta varmasti. Olen ihan malttamaton sen kanssa. Uskallan sanoa että siitä tulee kiva!

Ollaan kuulolla…

Kommentit (4)
  1. Itsellänikin tahtoo kesäisin aurinko paahtaa hiukseni blondiksi. Keväällä kampaajani vinkkasi L’anzan Color-preserving Trauma Treatmentista, jonka moninkertaisen UV-suojan ansiosta olen saanut läpi kesän säilyttää hiusteni kauniin punartavan vaalen sävyn : )

  2. Vierailija, poika kiittää! 🙂

    vierailija, ei ole nokeutunut vielä yhtään. Olen polttanut pöytäkynttilöitä paljon, kannattaa valita sellainen joka ei savuta paljon. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *