Muutama suosikki Ikeasta

Coco Sweet Dreams

Ikean kuvasto kolahti tänään postiluukkuun ja selasin sitä aika innoissani. Sieltä löytyi niin kauniita kokonaisuuksia ja asetelmia. Nappasin tänne blogin puolelle muutaman tuotteen, persialainen matto (b) on ihan ykkönen, tosin hinnaltaan varmaan se kaikkein arvokkain Ikean matto - yli tuhat euroa. Vaalealta väriltään vielä se kaikkein turvallisin lapsiperheeseen. ;)

Ps-sarjasta löytyi paljon kivaa, pidän paljon tuosta apupöydästä (e). Tisdag-valaisin (a) näyttää klassikkovalaisimelta, sopisi hyvin työpöydälle. Ihanan ajaton muotoilu.

Minun ei kannata ostella mitään sisustusjuttua ennen remontin valmistumista, täytyy pysyä tiukkana. Haaveilu on onneksi ilmaista. <3

Kommentit

soleggiata

Tuossa näytti olevan minunkin suosikkejani, mm. a,c,d ja e =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi tuo tuoli on oikein kiva! Itse en koskaan sietäisi tuommoista mattoa, jossa on satunnaisia, kärpäsen kakan näköisiä pikku kuvioita siellä täällä :))

OutiHannaMaarit (Ei varmistettu)

F- kohdan kynttilänjalkaa olen monesti katsellut sillä silmällä, mutta toistaiseksi olen pysynyt tiukkana ja on jäänyt ostamatta. Kivoja kynttilänjalkoja kun on niin monia ettei kaikkia vain voi hamsrata itselle. Ikean valikoimat on tullut mielestäni tyylikkäämmiksi viime vuosina.

Kommentoi