Muutama suosikki Ikeasta

kuva29.jpg

Ikean kuvasto kolahti tänään postiluukkuun ja selasin sitä aika innoissani. Sieltä löytyi niin kauniita kokonaisuuksia ja asetelmia. Nappasin tänne blogin puolelle muutaman tuotteen, persialainen matto (b) on ihan ykkönen, tosin hinnaltaan varmaan se kaikkein arvokkain Ikean matto – yli tuhat euroa. Vaalealta väriltään vielä se kaikkein turvallisin lapsiperheeseen. 😉

Ps-sarjasta löytyi paljon kivaa, pidän paljon tuosta apupöydästä (e). Tisdag-valaisin (a) näyttää klassikkovalaisimelta, sopisi hyvin työpöydälle. Ihanan ajaton muotoilu.

Minun ei kannata ostella mitään sisustusjuttua ennen remontin valmistumista, täytyy pysyä tiukkana. Haaveilu on onneksi ilmaista. <3

Kommentit (3)
  1. OutiHannaMaarit
    21.8.2012, 15:44

    F- kohdan kynttilänjalkaa olen monesti katsellut sillä silmällä, mutta toistaiseksi olen pysynyt tiukkana ja on jäänyt ostamatta. Kivoja kynttilänjalkoja kun on niin monia ettei kaikkia vain voi hamsrata itselle. Ikean valikoimat on tullut mielestäni tyylikkäämmiksi viime vuosina.

  2. Oi tuo tuoli on oikein kiva! Itse en koskaan sietäisi tuommoista mattoa, jossa on satunnaisia, kärpäsen kakan näköisiä pikku kuvioita siellä täällä :))

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *