Neutraaleja sävyjä pation pientareella

Neutraalit sävyt sopivat mielestäni parhaiten makuuhuoneen tunnelmaan ja tekevät siitä levollisen. Tuuletan tilaa usein ja viihdyn sänkyni lisäksi hyvin makuuhuoneen patiolla joka on taas saanut pientä päivitystä. Jos ihan tarkkoja ollaan, tämänkin jälkeen on tapahtunut hurjasti, sillä roudasin DIY -sohvani tälle puolen ja maalasin koko komistuksen mustaksi. Viljelylaatikot odottavat vielä yrttejä, osa on esikasvatuksessa ja pääsee lopulliselle paikalleen ihan pian kunhan saan olla taas joute.

Olen tullut sinuiksi uusien hiusteni kanssa ja kaikki on muutenkin vallan ihanasti. Minä ja tämä aiemmin mainittu mielitiettyni lähdemme pyhien jälkeen viikonloppulomille kotikaupunkiimme. Ihanaa yhdessäoloa, eipäkai sitä (mestariliigan finaalin lisäksi, sanoisi hän) muuta tarvitakaan.

Ja siinä on se patio juuri nyt. 🙂

Hienoja ilmoja ja hyviä vointeja toivoen,

Henna

Kommentit (4)
 1. Ihania sävyjä ja kaunis patio! ❤️

  Hei saanko udella hiukan vanhoja juttuja; mistähän löysit aikoinaan vanhaan kotiisi terassin aurinkotuoleihin valkoiset pehmusteet? Meillä olisi tällä hetkellä haussa vastaavanlaiset ja tuntuu ettei valkoisia tyylikkäitä löydy mistään (kaikki muut värit kylläkin 😅).

  Aurinkoista ja ihanaa kesää!

  1. Moikka! Ne on Ikeasta 🙂

 2. On kyllä kaunis ja levollinen tunnelma <3
  Olen huomannut, että myös murretut tummemmat värit, kuten tumma puu, sininen ja vihreä tuovat ihanaa rauhoittavaa kodikasta tunnelmaa.
  Mehän ollaan nyt ihastuttu ihan meidän viherkasviin ja tummaan puuhun myös, ja sisustettiin vähän meidän olohuonetta. Siitä kuvia ja höpötystä lisää blogissa:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/sisustimme-pienta-piristysta-kotiimme-ja-desenion-julisteiden-alekoodi-teille/

  Mukavaa torstaivapaata!
  Ida
  Kotona kaupungissa blogista

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *