Niitä kuvia talolta

Coco Sweet Dreams

En tiedä huomaatteko te mitään uutta, mutta remontti menee tässä vaiheessa. Seinät ovat maalausta vailla ja ne ikkunat saatiin asennettua. Allekirjoittanutta suuresti jänskätti "ikkunaseinien" asennus, se näytti niin hurjalta hommalta ja olin varma että pian jotain tapahtuu. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Minulla on pieni probleemi noiden palkkien kanssa, pähkäilin niiden väriä blogini facebookin puolella, check it out! Palkit ja noi rimotukset ovat pakollisia, ovat kantavia.

Our renovation project - oh my goodness! :)

Kommentit

Jatta (Ei varmistettu)

Kivalta näyttää! Itse laittaisin palkit mustiksi tai ihan tumman ruskeaksi (venge). Eikö teidän talossa ollutkin mustat ikkunan karmit ulkopuolelta? Joten ne mustat natsais kivasti ja mikäli on paljon valkoista pintaa, niin antais kivasti ryhtiä.

Stockholm Ballin'

Olisi kiva kuulla joululahjatoiveistasi. Kaipaan nimittäin kipeästi inspiraatiota oman listani tekemiseen.

form follows funktion

Moikka Coco,

vanha sanontahan menee, mitä ei voi piilottaa, sitä korostetaan:) Meillä maalattiin mustiksi, kun muu ympäristä on valkoinen.

Tässä postauksessa näkyy muutama niistä.

http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/2012/11/turha-projekti.html

-tuija-

Valentine

Wautsiwau, valmista tulee! Mua kiehtoo tällä hetkellä koivunväri aika kovin, joten ehkä harkitsisin niiden jättämistä tuon värisiksi kuin nyt ovat. Öljyä tai lakkaa vaan päälle. :) Näyttäis varmasti hyvältä sun vaaleiden ja mustien juttujen kanssa! Toisena ideana suosisin kuultovalkoiseksi lakkaamista, siihen tyyliin kuin ikkunansisukset. :) Niin tai näin, kodista tulee varmasti u-p-e-a!  ♥

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosta tulee niin ihana! Voi tuota valon määrää <3 <3

Anne Malia (Ei varmistettu)

Näyttäisivät varmaan makeilta tumminakin, mutta minä vetäisin valkoisiksi. Ihan koska, tykkäät entrata sisustusta. Tummina ne on niin vahvat, että tila on aina vähän saman näköinen kun ne ovat niin leimalliset. <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, joo, ulkokarmit ovat mustat. Mietin vielä, jotenkin musta tuntuu niin... Noh mustalta. Palkit olis kivat pitää tummana mutta noi rimotukset vielä mietityttää...

Irjamaria, tässä http://www.lily.fi/juttu/lahjoja-talven-varalle on jonkinlainen lahjapostinki.:) voisin ehkä tehdä sellaisen varsinaisen lahjatoivelistankin... Ehkä tällä viikolla jos ehdin.

Tuija, hyvältä näytti! Jotenki haluisin noi kattopalkit pitää tummina, rimotukset ovat vähän ehkä liian hallitsevat tummina... Airotnou. Mietitään mietitään...

valentine, olen kanssasi vähän samoilla linjoilla. Great minds...:) 

vierailija, minä olen kans valon ystävä. En ajatellut edes verhoja olohuoneeseen, sillä naapurista ei näe meille yhtään ja ihan vieressä on vaan nurmikenttä ja metsää...

Anne, arvostan sun mielipidettä suuresti. <3 niin totta, että mustina hallitsevat liikaa. Mutta voisiko kattopalkit pitää tummina ja rimotukset vaaleina, sitä mietin just.

castle (Ei varmistettu)

Jääkö tuonne sisätiloihin mitään merkkejä rakennusaikakaudesta vai näyttääkö se täysin uudelta talolta kun remonttinne on valmis?

Coco
Coco Sweet Dreams

Castle, me laitettiin kaikki pinnat uudiksi, kyseessä on kuitenkin vanha talo ja haluttiin varmistaa että pinnat pysyvät hyvinä pitkään, eikä tule myöhemmin mitään ylläreitä. Takkahuoneessa on vähän vanhaa jätetty, laattaa jne. Talon arkkitehtuuri on tietysti hyvin 70-lukua ja mm. noi palkit kuuluvat tollaseen "midcentury" henkeen. Pyrin myös valitsemaan sellaisia juttuja jotka sopivat saneerauskohteeseen. Ulkoapäin talo on tietysti vanha ja mun mielestä tässä kokonaisuus on se juttu.

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Oi! Ei malta odottaa lisää kuvia. Remonttijuttuihin ei vaan voi kyllästyä. Laitathan paljon juttuja pinnoista, jos saa toivoa, olen jännitänyt pitkään minkälaisia valintoja lopulta teitkään :) jännää! Onnea vielä talosta.

Vanha sininen (Ei varmistettu)

Palkkeihin musta tervapetsi tai vaalea, kuultava osmo. Annan ääneni näille komboille.

Small things with a bling

Ihanaa nähdä enemmän kuvia teidän taloprojektista. Nuo isot ikkunat ovat kyllä niin nappi valinta. Tuovat niin paljon valoa♡. Minulla oli yhdessä vuokrakämpässä juurikin tuonlainen rimotus olkkarissa jota teillekin tulee. Vuokrakämpässä se oli maalattu valkoiseksi ja mielestäni rimotus jäi vähän pliisuksi vaikka muuten tykkään vaaleasta kokonaisuudesta. Tämän takia öljyisin ne ainoastaan. Jälkeenpäin on sitten helpompi maalata vaikka tummiksi jos siltä alkaa tuntua.  

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat ikkunat! Elävä, vaihtuva maisemataulu! Upea juttu ja valoa tulee sisälle. Olen sitä mieltä, ettäå vaaleaksi, tummennat myöhemmin jos alkaa kaduttaa tai kaipaat vaihtelua.

VIIRU (Ei varmistettu)

Moikka, mäkin ehddottaisin mustaa petsiä jäis puun syykuviot näkyviin ja antais ryhtiä ja sopis palkkeihin mutta valkoinen jos haluaa tilasta valoisan ja vaalean ja sitten muulla tavalla laitaa tummaa, mutta entä jos laittaisit nekin ne tumman ruskeaksi kuin muualla on jo vai sekoittaako se liikaa väri kartaa? tai entä jos petsaisit tai lakkaisit noi rimat saman sävyiseksi kuin teidän lattia? Tilaan tulis yhtenäisyyttä. Jos tietäisin minkälaista muuten olet ajatellut osaisin paremmin ehkä
sanoa sillä kokonaisuus ratkaisee! Inspis kuva on hieno! Ja nuo
ikkunat on todella hyvän näköiset !!!!! Laitettiinko ne imukupilla paikoilleen?
Tulee hieno koti, kelpaa asustella ! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

70-luvulla rakennetussa lapsuudenkodissani tummanvihreä paneeli katossa. Monesti olen miettinyt miten paljon valoa valkoinen katto toisinaan.
Ihana koti teille tulee!

Kommentoi