Niitä kuvia talolta

p1016404-tile.jpg

p1016364.jpg

En tiedä huomaatteko te mitään uutta, mutta remontti menee tässä vaiheessa. Seinät ovat maalausta vailla ja ne ikkunat saatiin asennettua. Allekirjoittanutta suuresti jänskätti ”ikkunaseinien” asennus, se näytti niin hurjalta hommalta ja olin varma että pian jotain tapahtuu. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Minulla on pieni probleemi noiden palkkien kanssa, pähkäilin niiden väriä blogini facebookin puolella, check it out! Palkit ja noi rimotukset ovat pakollisia, ovat kantavia.

Our renovation project – oh my goodness! 🙂

Kommentit (15)
  1. 70-luvulla rakennetussa lapsuudenkodissani tummanvihreä paneeli katossa. Monesti olen miettinyt miten paljon valoa valkoinen katto toisinaan.
    Ihana koti teille tulee!

  2. Moikka, mäkin ehddottaisin mustaa petsiä jäis puun syykuviot näkyviin ja antais ryhtiä ja sopis palkkeihin mutta valkoinen jos haluaa tilasta valoisan ja vaalean ja sitten muulla tavalla laitaa tummaa, mutta entä jos laittaisit nekin ne tumman ruskeaksi kuin muualla on jo vai sekoittaako se liikaa väri kartaa? tai entä jos petsaisit tai lakkaisit noi rimat saman sävyiseksi kuin teidän lattia? Tilaan tulis yhtenäisyyttä. Jos tietäisin minkälaista muuten olet ajatellut osaisin paremmin ehkä
    sanoa sillä kokonaisuus ratkaisee! Inspis kuva on hieno! Ja nuo
    ikkunat on todella hyvän näköiset !!!!! Laitettiinko ne imukupilla paikoilleen?
    Tulee hieno koti, kelpaa asustella ! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *