Olettamuksia

D1E34E54-529C-41BF-860C-12C81D0A2862.jpeg

Instagramin instastoryn puolella on kiertänyt jo tovin ”mitä olettamuksia sinulla on minusta” kysely ja päätin jakaa vastaukset myös tänne blogin puolelle. En osannut yhtään odottaa näin imartelevia olettamuksia ja olin äärimmäinen ilahtunut kaikista viesteistä! Näiden viestien avulla koko viikko on mennyt kevyesti. Osa viesteistä tuli ystäviltäni, joten ehkä vähän sisäpiiriäjuttuja on myös mukana. Jos muuten haluatte jakaa vielä mitä olettamuksia teillä on niin niitä voi kirjoitella tämän postauksen kommenttiboxiin, vastailen niihin myös.

6A4F0AC9-198A-456A-A4D4-75D4C34B6DA0.jpeg

”Olet varmasti aika kiltti ja lämmin ihminen” – Toivon, että olen! Se on mielestäni ihmisyyden yksi perusoletus ja olemus.

”Olet vähän boheemi, haaveilija..” Pitää paikkaansa. Haaveilen usein valitettavasti olen monesti omissa ajatuksissani enkä aina täysin läsnä. Tästä piirteestä yritän päästä eroon jos olen toisen seurassa. On tosi epäkohteliasta, mikäli toiseen ei keskity kunnolla.

”Oletan, että oot mun mielessä säännöllisen epäsäännöllisesti koko mun elämän.” Löydät aina oikeat sana ja oot mulle tärkeä. Saat mut tuntemaan itseni usein tärkeäksi; aivan ihana piirre sinussa. Uskon, että moni muu on kanssani samaa mieltä. You rock! 

”Oletan, että joku kaunis päivä me tanssimme argentiinalaista tangoa.” ​Kunhan löydän kadoksissa olleen toisen tanssikenkäni niin sitten mennään heti. 

”’Päättäväinen.” Pitää paikkaansa! Minun pitää olla todella innostunut ja kun olen niin mikään ei estä minua.

”Ujo.”En ole mielestäni kovinkaan ujo. Nuorempana enemmänkin. Herkkä olen kyllä. Riippuu myös paljon tilanteesta ja seurasta mutta koen olevani aina menossa mukana, tosin en ole koskaan porukan äänekkäin enkä tykkää olla keskipisteenä.

”Rohkea” En ole mielestäni kovinkaan rohkea. On niin monta juttua joita en syystä tai toisesta uskalla toteuttaa. Teen toki päätöksiä fiilispohjalta ja luotan intuitioon.

”Avoin, iloinen ja hyvin ystävällinen.”  Toivon totisesti että olen kaikkia näitä. Olen joskus liiankin avoin myös ventovieraille. Tykkään puhua aika syvällisiä ja helposti kerron kaikkia asiani.

”Olet sellainen ikuinen romantic-tyyppi ja boheemi sielu” Erityisesti olen romantic-tyyppi. Ihastun helposti ja teen paljon romanttisia juttuja mielitiettyni eteen. Ja toivon, että sellainen säilyisi koko suhteen ajan. Molemmin puolin.

”Musikaalinen esteetikko. Hieman kaihomielinen romanttikko?” Erittäin hyvä kuvaus!

”Olet ihanan itsenäinen” Oi kiitos! Veikkaan, että entinen mieheni opetti minut melko itsenäiseksi. En varmaankaan olisi tälläinen ilman häntä. Hänellä on ollut paljon hyviä vaikutuksia minuun.

9BB2B32D-8165-44AA-8B20-D36C62166A34.jpeg

”Hyvän tuoksuinen” ​Tykkään tästä oletuksesta! Tuoksut ovat minulle todella tärkeitä ja hyvällä tuoksulla vien itseni tietynlaiseen fiilikseen. Sporttiseen, juhlavaan, mystiseen… mihin milloinkin. Kotona palaa usein myös jokin ihana tuoksukynttilä, se tekee olostani rennon.

”Kiltti, symppis, huomioonottavavainen. Uskon, että sun kanssa on helppo olla ja sun sydän on kultaa.” ​Se miten toista kuvailee kertoo paljon sinusta itsestäsi. 

​”Oot ihan superluova! Ainakin sun kodista päätellen. Ja varmaankin aikoimoinen supermama.” ​Koti on minulle sellainen luova ympäristö, eli tosi tärkeä. Inspiroiva koti antaa tilaa uusille ideoille. Oon tosi otettu, että pidät minua supermamana. Yritän olla mahdollisimman hyvä äiti, välillä on vähän rankkaa, you know. Teen parhaani.

ECDD360B-5D45-4C41-ADFA-68AC216E5866.jpeg

suhteet oma-elama
Kommentit (1)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *