Olohuone juuri nyt

 

image.jpg

 

Rakastan rentoa sisustusta yli kaiken.

Meillä on aina vähän keskeneräistä, nyt se sohvakin puuttuu. Taulut nojaavat seiniin, tyynyjä soljuu pitkin lattioita, pöydällä on aina jotain kippoa, viltit eivät ole koskaan kauniisti laskosteltu. MUTTA. Toivoisin, että meidän koti olisi aina tällä tavalla hallitusti kesken. Keskeneräisyys on kaunista. Rennosti boheemi, mutta moderni.

Viltit saa olla huolettomasti, tyynyt eivät saa olla liian symmetrisesti. Lapset roudaavat leluja sinne tänne, mutta on vaan ihanaa, kun pieni pehmoinen pingviini löytyy yllättävästä paikasta. Joka päivä ei tarvitse rehkiä, vaan hissuksiin hyvä tulee. Puhtaus on tietysti asia erikseen, puhtautta rakastan ja sitä vaalin parhaani mukaan. Vie mennessäs, tuo tullessas onkin mielessä usein. Pienet sotkut tulee korjattua hetkessä, kun niihin heti tarttuu.

 

P8060033.JPG

 

Mielestäni paras sisustus on silloin, kun siitä näkyy sen hetkinen elämäntilanne. Tällä tapaa se on myös persoonallinen.

Minun tämän hetkinen elämä näkyy esimerkiksi sillä tavalla, että joka paikasta löytyy lehtiä ja kirjoja joita selaan ihan päivittäin. Teippaan inspiroivia kuvia seiniin ja minulla on muutamia mukavia paikkoja kotona, joissa istun ja teen töitä.

Minulle hyvään fiilikseen kotona liittyy myös selkeys. Kaiken turhan somisteen yritän karsia pois, sillä ainakin meidän perheessä leluja ja vaatteita ajelehtii siellä täällä, joten ”tarpeettomia” esineitä en juuri nyt kaipaa. Ehkä sitten vanhempana?

 

P8060010.JPG

 

Loppujen lopuksi kaikkein tärkeintä on, että juuri sinulla on hyvä olla omassa ympäristössäsi. Mikä tekee kauniin kodin? No ne ihmiset tietysti.

Olohuoneen seinään nojaa muuten kehystämöstä tullut taulu, tykkään siitä tosi paljon. Olen kokeillut paria kehystämöä Turussa, Itäisenkadun Kehystämöä ja nyt Funkraamia, tykkään molemmista sympaattisista liikkeistä tosi paljon ja voin sydämellisesti suositella. Kehystys on loppupeleissä suhteellisen edullista, ne kaupan rimpulat kehykset kun tuppaavat menemään helposti rikki.

Voikaa hyvin.

 

Kommentit (7)
  1. Olet varmaan sata kertaa aiemmissa postauksissa kertonut, mutta kerrotko minullekin mitä matskua teijän lattia on? Ja sävy? Kovasti mieleeni 🙂

  2. Hani / Vaihtelevasti Valkoista
    7.8.2014, 09:20

    Voi että teillä on kaunista! Tykkään tosi paljon! Sulla on ihana oma tyyli 🙂

    1. Voi kiitos, niin teilläkin! <3 <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *