Olohuoneen juttuja

image.jpgimage.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

 

Lykkäsin lainassa olleen Hay:n pöydän testiksi olohuoneeseen. Sen muoto, sekä keveys viehättävät. Toisaalta Tray-sohvapöytä on jo aika nähty, mutta mielestäni tuon malliset pöydät eivät mene koskaan pois muodista ja värinä musta tuo jollain tapaa kaivattua ”dramatiikkaa” asuntoomme. Taidan olla aika tummien sävyjen ystävä, toki lähenevällä syksyllä saattaa olla jotain tekemistä asian kanssa.

Ystävämme Tuomas ja Anna lahjoivat meidät upealla Bo:n Turku-julisteella, olen ihan haltijoissani! Turku on minulle tärkeä kaupunki, onhan meidän lapsemme syntyneet siellä ja kaupungissa on tullut asuttua melkein kymmenisen vuotta. Juliste lähtee kehyksiin ihan tuota pikaa… en malta odottaa, että saan meidän kodin tyhjille seinille tauluja. 

Richard McCormick vaikuttaa sekä hyvältä tyypiltä, että loistavalta kokilta. Olen lueskellut Mikolta saamaani Pariisi-kirjaa joka ilta. Kirja sisältää kauniita tunnelmia ja kuvia Pariisista.

Vaikka ulkona helteet hellivät, niin mieli on jo ihan syksyssä. Tämä vuodenaika on taas minulle sitä uuden vuoden, sekä aikakauden juhlaa ja sisustusjutut kuumottavat kovasti. Toivottavasti me maltetaan laittaa myös sisätiloja kuntoon näin lomalaisina.

Mitäs mieltä te olette Tray-sohvapöydästä, eikö näytäkin aika kivalta? 

/Our living room at the moment. New poster from here

Kommentit (2)
  1. Sopii musta tosi hyvin sohvan linjojen kanssa, vaikka oonkin samaa mieltä, että se on vähän nähty. Mutta toisaalta siitä saattaa hyvin tulla klassikko huonekalu. Ja hei mitä sitten jos joku asia on nähty, jos se miellyttää itseä? Mutta nyt toi ehkä kaipais jonkun ison vaalean maton seuraksi…. ehkä.

    Mutta hei, voisitko pliis antaa vähän vinkkejä telkkarin sovittamiseen olkkariin. Mitenkä teillä on tämä asia ratkaistu?

  2. inspirations
    20.8.2015, 14:07

    On se kaunis! Siro, mutta voimakas silti ja sopii upeasti teidän olkkariinkin. On se minustakin klassikko, joka kestää varmasti vuosia ja vuosikymmeniä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *