Olohuoneen kulmilla – lempinäkymä

P1014649.JPG

Anna Dello Russo nojailee siinä seinääni vasten komiana.

Löysin The Santorialist -julisteen Net A Porterin alesta ja nappasin tämän itselleni. Hyväntuulinen juliste pääsee varmasti kehyksiin ja vielä vitivalkoisia seiniämme koristamaan. En ole uskaltanut naputtaa yhtään naulaa seinään, taulukollaaseja tarvitsee miettiä tarkkaan – sisustushommat on vielä ihan kesken.

Olen ehkä lopulta oppinut vähän hölläämään, enää ei olekaan ihan maailmanloppu, jos asiat ei tapahdu sekunnissa. Nyt taidan nauttia tästä suunnitteluvaiheesta, eipä tule hätiköityä.

/The Unstoppable Anna Dello Russo on my wall

Kommentit (3)
  1. Kaunis asetelma! Samaa vikaa itsellä, pitäisi olla heti-kaikki-valmista 🙂 Täytyy kanssa tutkailla noita edellä mainittuja kiinnityspaloja.

  2. Vinkkaisin kokeilemaan näitä kiinnityspaloja tauluille, niin ei tarvitse naputella seiniin nauloja, ja jos mieli muuttuu, palat lähtee helposti pois eikä jätä jälkiä. Itse olen käyttänyt paloja vuokrakämppäni seinillä, kun niihin ei mielellään laita nauloja kiinni. Omani ostin Anttilasta. 🙂 http://solutions.3msuomi.fi/wps/portal/3M/fi_FI/EU-Command/Home/Products/Hanging/

    1. Kiitos vinkistä! Mun täytyy tutustua näihin, mulla on muutama taulu, kun painaa kehyksineen aika paljon, tsekkasin nopeeta että painoraja ois 1 kg… en tiedä mahtaako se riittää. Let´s see!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *