Olohuoneen sohvasta

Coco Sweet Dreams

1. Adea Deco 2. Interface Nana 3. Hay Björn 4. Interface Blues

 

 

Uuden sohvan valinta, ei oo helppoo ei! Järki sanoo, että nelonen, mutta jokin numero ykkösessä puhuttelee - siinä on jotain enemmän. Tummansininen värinä olisi aivan mahtava! Materiaalina nahka kiinnostaa, siitä tulee sitä paitsi ajan myötä kaunis. Numero kolmonen on ollut jo pitkään haaveena, kiva muoto ja harmaa sopisi meidän kotiin harmonisesti! En osaa valita sitä kaikkein klassisinta ja järkevintä, vaikka ehkä pitäisi? Hmm... Hmmm...  Mikä on teidän suosikki?

Kommentit

kka (Ei varmistettu)

Kaikki sohvat ovat mielestäni todella kauniita ja hyvin klassisia. Oma lemppari taitaa olla tuo numero 4. :) Tummansininen saattaa värinä tuntua nyt hyvältä, mutta mites muutaman vuoden päästä? Itse ehkä ottaisin mahdollisimman neutraalin värisen sohvan, jotta siihen ei kyllästy samantien.

Satu-Maria (Ei varmistettu) http://jotainkaunistajaarkista.blogspot.fi/

Kauniita vaihtoehtoja kaikki!

Oma valintani on sohva numero 3. Päädyin kyseiseen sohvaan sen ryhdikkyyden ja helppohoitoisuuden takia. Lapsiperheessä sohvalla peuhataan ja reuhataan paljon. Etenkin selkänojan tyynyt menettävät hyvin helposti ryhtinsä ja sohva näyttää hetkessä nuhjuisesta. Hayn sohva näyttää siltä, että selkänojien päällä kärsii vähän peuhatakin, ja sohva pitää silti ryhtinsä. Ei tarvitse äitin olla joka ilta oikomassa sohvatyynyjä.

Verhoilukankaan laatuun kiinnittäisin myös huomioita. Mahdollisimman kestävä ja puhdistettava verhoilukangas on toki arvokas, mutta ehdottoman järkevä sijoitus.

Tsemppiä valintaan! Kaikki valitsemasi vaihtoehdot ovat sen verran hyviä, että varmasti olet tyytyväinen lopputulokseen - mikä se sitten ikinä onkaan!

Kauniita kevättalven päiviä toivotellen,

Satu-Maria
http://jotainkaunistajaarkista.blogspot.fi/

Annujuli (Ei varmistettu)

Oletko harkinnut adean wilhelmiä? Itselläni on kyseinen ja voin sitä suositella. :) Kaunis, ajaton ja järkevä!

Ss (Ei varmistettu)

Jotenkin Adean Deco (nro 1) sopisi talonne/sisustuksen tyyliin parhaiten. Meille ottaisin numeron 3 :) Nelonen on jotenkin "tavis", hih. No, oikeestihan noi kaikki on ihania, joten ei voi mennä pieleen!!

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei, kauniita ovat kaikki. Harmaa on niin kaunis, että minusta se sopisi teille ihan täydellisesti. "Äänestän" siis kolmosta. Tosin mikä tahansa valintasi onkin, olkkaristanne tulee upea!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos kannustuksesta, ihanasti sanottu! <3

Kuopio (Ei varmistettu)

Adea nro 1, ehdottomasti.

sanniselina (Ei varmistettu)

Numero 4 ehdottomasti! Se sopisi teille hyvin väriltään ja muodoltaan.

erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Vaihtoehdoista nro 1. Ihana! Sen valitsisin ainakin itselleni :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin tykkään tosi kovin! <3

Saija_tasapainoatavoitellen (Ei varmistettu) http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi

Me pohdimme samojen sohvien välillä valintaa pitkään. Lopulta päädyimme nahkauseen Interfacen Nanaan, koska se oli kaikista pelkistetyin. Deco on uoea myös, mutta halusimme lopulta kahden tyynyn ratkaisun. Ihana se on ja nahka vain on nahkaa.

maikku67
Vihreitä unelmia

Itselle ottaisin numeron 1 tai 2, teille numeron 1. Sininen värivalintana kuulostaa teille kovin yllättävältä. Väriin ja malliin varmaan vaikuttaa sekin, että jääkö tuo daybed samaan tilaan, se ei taida sopia ainakaan kolmosen seuraksi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Munkin mielestä se on yllättävä, ehkä liiankin ... 

Daybed menisi varmaankin takkahuoneeseen...

Ampiainen (Ei varmistettu)

Itse diggaisin omaan kotiin ykkösestä, tai nelosesta, mutta mun mielestäni teille ehdottomasti kolmonen. Ihanan harmoninen!

Workingonit
McINFJ

3!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun suosikki on 4!

Vierailija (Ei varmistettu)

Nro.1

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Ui, sohvan valinta on vaikeaa välillä :) ainakin kun itselle valitsee..
Noista vaihtoehdoista mä ottaisin Bluesin, ilman sivutyynyjä, tai sit jonkun ihan muun. Mutta olen superkriittinen sohvien suhteen. Kaikki nuo on kyllä hyviä.

Coco
Coco Sweet Dreams

No on... Välillä hurahdan ihan toden teolla miettimään näitä. Joteski kaipaan jotain yllättävää ja erilaista sohvaa, mut tiedän että järkevintä pidemmän päälle valita joku tosi klassinen.

Mun pitäis perustaa jotkut sohvanvaihtoviikot... En ikinä kyllästyis. :)

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Toisaalta, jos valitsee jonkun ihan "tylsän" ei siihen kyllästy ehkä :)
Adealta on tulossa tosi tosi kiva uusi sohvamalli, joka esitellään kohta alkavilla Tukholman messuilla. Siinä on vähän samaa vibaa kun tuossa Hayssa ja luotan laadun puolesta enemmän Adeaan. Myös Wilhelmistä on tulossa kiva jutska tossa helmikuun lopulla. Meille tulee se mustanruskealla kankaalla ja ihan tummantummilla puujaloilla. Sikamageen näköinen.

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on totta, luotan sun neuvoihin. Mä jään innolla odottamaan noita uusia malleja, huikkaa kun ovat nähtävillä! <3

Sofia F (Ei varmistettu) http://bysofiaf.blogspot.com

Täälläkin suosikki on Blues sohva! Uskon sen sopivan parhaiten jo olemassa oleviin kalusteisiin. Tosin myös Deco olisi kiehtova ja sipiva valinta muotoilultaan, mutta tuota väriä hieman itse emmin :)

kkkkk (Ei varmistettu)

Annan ääneni Interfacen Nanalle. Meillä on kotona samanmoinen valkoisella nahalla( ja kaksi lasta ja koira). Mielestäni ajaton klassikko. Hyvin hoidettuna varmasti pitkäikäinen. Omamme on 5 vuotta vanha ja todella hyväkuntoinen. Itseäni nahassa viehättää helppohoitoisuus ja pölyttömyys. Ennen muinoin kangassohvan päällisiä sai aina olla pesemässä ja pukemassa. :)
Sohva on todella simppeli ja kaunis mittasuhteiltaan, erityisesti käsinojien sirous miellyttää.

anne-mari (Ei varmistettu)

Vinkki keski-ikäiseltä selältä: kannattaa testata, onko selkänoja riittävän korkea (ja pehmeä!), jotta voi nojata koko selän pituudelta ja olla rennosti. Tuon kolmossohvan selkänoja näyttää minun silmiini aika matalalta, mutta lieneekö vain kuvan luoma harha. Riittävä istuinsyvyys taas on minusta aivan ihanaa, vaikka ylöspäästäkseen pitääkin hinautua ensin reunaa kohden :) !

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta ja hyvä vinkki! Kiitti

Vierailija (Ei varmistettu)

Kolmonen!

saarasohvi (Ei varmistettu)

Nro3. on valintani! Oletko kova kyllästymään..? Sininen on mahtava ja upea, mutta varmaan vie paljon päähuomiota sisustuksessa. Itse menisin kyllä ihan perstuntumalla..heh:D

Coco
Coco Sweet Dreams

Nojoo, toisaalta toi sininen ainakin näyttää kovin tummalta, melkein mustalta... mut kuitenkin siniseltä... Malliltaan klassinen. Pitäisi ehdottomasti nähdä livenä. 

 

uula (Ei varmistettu)

nro 3 ehdottomasti!

Kooka (Ei varmistettu)

Nro 3 olis superupea teille. Jotenkin miellän sen sun tyyliseks näistä eniten, rento muotokieli ja leikkisä, mut hirveen kotoisa. Tiiäkkö harmaa väri konjakin daybedin kans, olalaa. Tosi hyvä match. mun mielestä! Sopii muutkin teille, mut noi toiset on het asiallisempia, virtaviivasia, tavallisesta poikkeamattomia, nojoo klassisiakin vois kutsuttavan. ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä olen vähän samaa mieltä. Toisaalta olis kovin järkevää valita jokin tosi basic, kaikella muulla sit sitä rohkeutta jne... 

Mut en tiiä.. Vaikeita valintoja! :)

PaH (Ei varmistettu)

Ehdottomasti nro. 1. Perusteluna se, että nuo muut sohvat, joiden istuinosa on kahdesta sohvatyynystä menettää muotonsa. Jos istutaan keskellä "kolossa" alkaa sohvatyynyt notkahtamaan keskeltä. Sohva, jossa on kolme istuintyynyä ei menetä muotoaan samalla tavalla.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun silmiin tuollaiset yli kahden metrin levyiset sohvat kolmella istuintyynyllä näyttää jotenkin ...öh, halvoilta. Tai kehnoilta. En tiedä mistä mielikuvani johtuu.
Nautinnollista sohvanvalintaprosessia Hennalle!

Santsikuppi (Ei varmistettu) http://santsi-kuppi.blogspot.fi

tykkään kyllä kaikista näistä, mutta 1. tai 3. vaihtoehto kävisi parhaiten teille (mun mielestä:)) 1. Vaihtoehdon krominen runko sopis teiltä löytyviin yksityiskohtiin, kuten siihen pikkupöytään;) 3. vaihtoehto ei tarjoo kyllä minkään valtakunnan nojailutukea, vaikka hieno onkin.

Pauli (Ei varmistettu)

kolmonen :)

Gia / Coffee table diary (Ei varmistettu) http://coffeetablediary.com

Iso ja tärkeä valinta teillä edessä! 3. on upea ja houkuttaa minua ehkä eniten noista. Mutta tärkeimpänä, mikä on se kaikista ihanin istua/löhötä juuri teidän perheen mielestä? Koeistuminen ja se oma istumafiilis on mielestäni yhtä tärkeä kuin ulkonäkö, tai jopa tärkein kriteeri, kaikki kun ovat kauniita.

Diara (Ei varmistettu)

Itse en taas koskaan ostaisi nahka sohvaa. Todella epämiellyttävä ihoa vasten, talvella kylmä, kesällä hiostaa.Aina pitää olla joku peite kehon ja sohvan välissä. Entinen nahkasohvan omistaja.

liinak (Ei varmistettu)

Ehdottomasti # 1. Tummansininen ei ole "yllättävä", vaan hyvin klassinen, kaunis ja järkevä väri. Ja sopisi teille upeasti. Tuo sohva on myös muodoltaan klassinen, moderni ja tyylikäs. Hay:n sohva on hauska, mutta siihen kyllästyisin itse ajan kanssa. Valkoiset hyvin tavallisia ja tylsiä vaihtoehtoja, toki nättejä.

Cath (Ei varmistettu)

Mun eka kysymys on, että missä on mukavin istua, niin valitkaa se! Vai tuleeko sohva niinkään käyttösohvaksi vai onko enemmän sellainen, jossa istuskellaan vaan silloin tällöin. Mulla oli nimittäin sohvan ostaminen juuri ajankohtaista ja vaikka kuinka oli kauniita sohvia, suurimmassa osassa oli ihan hirveä istua. Todella kovia ja sellasia tönkköjä. Niinpä kaikista ihan perushuonekaluliikkeiden suurestakin valikoimasta mulla oli lopussa tasan kolme vaihtoehtoa. Tänpä takia, mun olisi itse todella vaikea hankkia sohvaa pelkästään ulkonäön perusteella, ellei se sitten tule sellaiseen käyttöön, ettei sen istumamukavuuden niin väliä (esim. vieraskäyttöön / satunnaiseen oleiluun). Näistä vaihtoehdoista kaikki ovat ihan kivannäköisiä, jotenkin itse tykkäsin 2 tai 4.

Kommentoi