Olohuoneen sohvasta

image.jpg

1. Adea Deco 2. Interface Nana 3. Hay Björn 4. Interface Blues

image.jpg

 

 

Uuden sohvan valinta, ei oo helppoo ei! Järki sanoo, että nelonen, mutta jokin numero ykkösessä puhuttelee – siinä on jotain enemmän. Tummansininen värinä olisi aivan mahtava! Materiaalina nahka kiinnostaa, siitä tulee sitä paitsi ajan myötä kaunis. Numero kolmonen on ollut jo pitkään haaveena, kiva muoto ja harmaa sopisi meidän kotiin harmonisesti! En osaa valita sitä kaikkein klassisinta ja järkevintä, vaikka ehkä pitäisi? Hmm… Hmmm…  Mikä on teidän suosikki?

Kommentit (39)
  1. Mun eka kysymys on, että missä on mukavin istua, niin valitkaa se! Vai tuleeko sohva niinkään käyttösohvaksi vai onko enemmän sellainen, jossa istuskellaan vaan silloin tällöin. Mulla oli nimittäin sohvan ostaminen juuri ajankohtaista ja vaikka kuinka oli kauniita sohvia, suurimmassa osassa oli ihan hirveä istua. Todella kovia ja sellasia tönkköjä. Niinpä kaikista ihan perushuonekaluliikkeiden suurestakin valikoimasta mulla oli lopussa tasan kolme vaihtoehtoa. Tänpä takia, mun olisi itse todella vaikea hankkia sohvaa pelkästään ulkonäön perusteella, ellei se sitten tule sellaiseen käyttöön, ettei sen istumamukavuuden niin väliä (esim. vieraskäyttöön / satunnaiseen oleiluun). Näistä vaihtoehdoista kaikki ovat ihan kivannäköisiä, jotenkin itse tykkäsin 2 tai 4.

  2. Ehdottomasti # 1. Tummansininen ei ole ”yllättävä”, vaan hyvin klassinen, kaunis ja järkevä väri. Ja sopisi teille upeasti. Tuo sohva on myös muodoltaan klassinen, moderni ja tyylikäs. Hay:n sohva on hauska, mutta siihen kyllästyisin itse ajan kanssa. Valkoiset hyvin tavallisia ja tylsiä vaihtoehtoja, toki nättejä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *