Olohuoneen uusi järjestys

Coco Sweet Dreams

 

Olohuoneesta ei ole näkynyt paljoakaan kuvia. Syy on se, etten pidä siitä. Kalusteet ovat ne, jotka ostimme vuonna 2007 kaupunkiasuntoomme ja ne ovat kertakaikkiaan väärät tähän kotiin. Kulmasohvan saa onneksi kahteen osaan, joten laitoimme nyt toisen palasen takkahuoneeseen ja HAY:n nojatuolit laitoimme olohuoneeseen. Tykkään tästä järjestyksestä paljon enemmän. Ilmava sisustus on eniten omaa makuani. Tarvitsen paljon tyhjää tilaa ajatuksilleni. Myös tämän takia siisti koti on minulle todella tärkeä... olen vihainen kuin karhuemo, jos joudun katsomaan vaatekasoja ja epäjärjestystä pitkään. Tuntuu, että koko elämäni on yhtä kaaosta, jos on sotkua.

Olen varmaan jo vuoden päivät katsellut sohvia, nyt ykkösenä on Adean Wilhelm tai HAY:n Björn. Toisaalta, kodissa on paljon uutta (ehkä liikaakin?). Kaipaan vähän kulunutta pintaa - asutaan kuitenkin vanhassa talossa. Kulunut konjakinvärinen nahkasohva tai nojatuoli olisi aivan ihana. Patinoitunut valkoinen nahkasohva olisi myös mainio. Joo ja kaikki Knoll:in kalusteet - Yes please! Vietin tällä sivulla tänään aika pitkän tovin. Ihanaa.

Nyt vaan säästämään. Mitä ihanaa te toivoisitte omaan kotiinne?

/about my living room. The interior is still in progress. I would rather mix more old and new furnitures...

Kommentit

marjun (Ei varmistettu)

Hei, teillä on kaunis koti ja kuten sanoit ilmavuus sekä tyhjä tila antaa tilaa ajatuksille. Kontrastit antavat itselleni paljon ja olenkin sekoittanut uutta vanhaan ja toisinpäin :). Mistä muuten nuo lampaantaljat ovat? Tarvitsisin tuollaisen oman Diamondini päälle.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, tyhjä tila on ihan must. Voi, onko sulla blogia, mielelläni kurkkaisin kotiisi, tai jos haluat laittaa tänne kommenttiboxiin jonkin sneak peek -kuvan. ;)

Taljat on Satulasopista: http://www.satulasoppi.net/lampaantaljat-c-63.html. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, taidanpa tilata taljan samantien vähän niinkuin myöhäiseksi joululahjaksi :). Oma blogi on ollut mielessä, mutta ei taida aika riittää siihen. Instagramista löytyy kotikuvia (lapsosten kera) suljetusta profiilista nimimerkin marjukkan alta. Olet tervetullut sitä kautta katsomaan :).

JohannaAn (Ei varmistettu)

Voi, tämä voisi olla suoraan minun kirjoittama: "Ilmava sisustus on eniten omaa makuani. Tarvitsen paljon tyhjää tilaa ajatuksilleni. Myös tämän takia siisti koti on minulle todella tärkeä... olen vihainen kuin karhuemo, jos joudun katsomaan vaatekasoja ja epäjärjestystä pitkään. Tuntuu, että koko elämäni on yhtä kaaosta, jos on sotkua."

Koko minun ja mieheni yhteiselon aikana mieheni on peräänkuulluttanut kodikkuutta ja harmitellut tyhjiä nurkkia, kun taas minä olen miettinyt miten vielä saisi karsittua turhaa tavaraa pois silmistä. Viimeisin keskustelu aiheesta käytiin, kun olisin halunnut jättää kauniin joulukuusemme vähille koristeille, jotta puu olisi pääosassa, mutta periksi ei antanut ja lisää koristeita laitettiin :-D Onneksi kuitenkin suurissa linjauksissa ollaan samaa mieltä :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

No kyllä se siitä vielä ja onneksi ootte suurissa linjoissa samaa mieltä. :)

Runsaat jutut muuten näyttävät kivoilta minimalistisessa tilassa, kuten joulukuusi.

HelenaK
All things soft & sweet

Kaunis kuusi teillä!! Niin ja HAY:n tuolit on ihanat myös, juurikin kevyet :) Tiedän tunteen, kun joku kohta omassa kodissa häiritsee eikä tee paljon mieli kuvia ottaa. Meillä se ongelmapaikka on joka olkkarin rumentaja eli telkkari... Sisustustoiveissa on valaisin keittiöön ja ehkä tulevaisuudessa uudet kankaat meidän ruokakaluston tuoleihin, jotka näkyy esim. tässä postauksessa: http://www.lily.fi/blogit/all-things-soft-sweet/olohuone-ennen-ja-jalkeen-0

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitoksii, kuusen koristelu jäi vähän kesken, kun en ehtinyt ostamaan uusia koristeita. Nyt ne varmaan kannattais ostaa ensi vuotta varten... kivat pienet koristeet on jotenkin ihan kohtuuttoman arvokkaita...

Joo, meillä sama probleemi...miten telkkarin sais kätkettyä, se kun tuntuu olevan se keskipiste. Olen miettinyt vaikka mitä... koko seinän levyistä String hyllykköä, johon tulisi kaiken muun lisäksi sitten myös se telkku. Tai sitten telkku seinään ja paljon tauluja sen viereen nätiksi kollaasiksi... Tai sitten pienempi telkku ja valkoisena, vaikka mun mies haaveilee VIELÄ suuremmasta telkusta. Miks telkun pitää olla niin suuri, kyl ennenvanhaan pärjättiin pienemmälläkin ihan hyvin.

Niih. :)

Iisa_1 (Ei varmistettu) http://iisanelamaa.blogspot.fi

Minunkin haaveissa on uusi sohva olohuoneeseemme - ja samasta syystä kuin sinullakin: se on ostettu edelliseen asuntoon ja tähän nykyiseen se on liian iso möhkäle.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä veikkaan, et sohvaan tullaan sitten jossain vaiheessa panostamaan, se lienee sen yksi suurimmista hankinnoista kotiin.

Sanna/Inspiredbylove (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

Tykkään niin teidän talon hengestä, tiiliseinät ja isot ikkunat <3 Kauniilta näyttää jo nyt! Kulunut konjakkinahka sopisi tuohon täydellisesti! Itsellä on sama periaate, eli kodissa pitää olla tilaa hengittää -less is more. Meillä on adean Moritz -sohva, jos haluat käydä kurkkaamassa blogistani http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/

S

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti! Vielä kun löytäisin jostain sen kuluneen nahkasohvan. :)

Mä tykkään kans teidän talon hengestä, sohvineen päivineen.

 

Mankka17 (Ei varmistettu) http://mankka1717.blogspot.fi

Minä tykkään tuosta Adean sohvasta enemmän.

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin ehkä enemmän, on ihanan kevyen oloinen, toi HAY:n ehkä liian erikoinen pidemmän päälle.

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moikkis siis täh miten teidän kodissa on nuo huoneet olen ihan pihalla :) olen luullut jotenkin eri tavoin tuon huone järjestyksen olis kiva nähdä esim pohja piirros. Kulunutta modernia valkoista nahkasohvaa on varmaan hankala löytää kun ne on suurimmaksi osaksi 80 luvulta mutta oispa sellanen modernimpi versio varmaan hieno . Joo lisää vaan olohuoneesta kuvia nähdään sun sisustuksen muutokset kunnolla :)

Jutta / Projekti Verkaranta (Ei varmistettu) http://dreamtomorrow-livetoday.blogspot.fi

Myös minusta tuo avaruus ja tila hengittää sopii kotinne tyyliin todella hyvin. Ihanat nuo taljat HAYn tuolien päällä! Konjakinvärinen kulunut nahkasohva saisi muuttaa myös meille heti jos sellainen jostakin sopuhinnalla löytyisi. :) Mukavaa viikonloppua!

Bambis (Ei varmistettu)

Ihana koti teillä. Saako tiedustella mistä noi viimeisen kuvan juomalasit ovat?

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, ne on mun äidiltä lainassa. En ole ihan varma mistä ne ovat - veikkaan, että jostain ulkomaanreissulta ostettu. Kristallia ovat.

HJ (Ei varmistettu)

Tunnistan tuon valkoisen tyhjän tilan tarpeen. Minäkin koen helposti omassa kotiympäristössä liian tavaran suorastaan visuaalisena hälynä, vaikka ihailen toisaalta runsaita ja värikkäitä koteja -muilla...

Tuli mieleen, että olisko Boknäsillä tarkoittamasi tyylisiä nahkasohvia tai Kruunukalusteella, jos oikeasti vanhaa ei ala löytymään. Tuon wieniläiskaunottaren ja kristallilasien seuraan sopisi toki vaikkapa sammaleenvihreällä sametilla päällystetty antiikkisohvakin tai sellainen nahkainen nappisohva (Chesterfield ?) Toisi hauskaa kontrastia muuten yksinkertaiseen ja valoisaan tyyliin.

Kommentoi